3 AY SONRA YENIDEN SPORA

5 ay kadar vg yaptim ondan sonra bilegim sakatlandigi icin birakmistim 1 1.5 ay sonra toparladim ama baslıyamadım bugun yeniden basliyorum bugun basladigim olculerimi aksam ustu paylasicam her 2 haftada bir fotograf atip guncellicem biraktigim gunde son halimi ve bugun ilk gunumude fotografliyip cekicem arada cokus ve ne kadar toparliyabiliriz spora aradan sonra onu gormus olucaz herkeze iyi antremanlar...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birakmadan once
bf9498e259f2e3a9d8f407f30d2cdf14.jpg

Suanki halim
859fd6bae2af23b988e651d3fb28abd7.jpg

Ayni pozu vermeye calistim full body calisiyorum 2 3 hafta bole devam edicem toparliyana kadar agirliklarimda suanki farklari yazmicam ilk antreman diye maks girmesim haftaya guncelleri paylasicam yine

Yag oranim 11 den 8.4 e dusmus
Kol 38 den 34 e dusmus
Kilo 70 den 65
Omuz suan 119
Gogus suan 99 eski halini tam hatirlamiyorum

Başarılar, umarım hedeflerine ulaşırsın.Yurtdışındayken belki aylarca fırsatım olmayacak foruma girmeye .Ama aylar sonra da olsa gelip başlığına bakacağım. Yolun açık olsun.

Başarılar, umarım hedeflerine ulaşırsın.Yurtdışındayken belki aylarca fırsatım olmayacak foruma girmeye .Ama aylar sonra da olsa gelip başlığına bakacağım. Yolun açık olsun.
Eyvallah cok saol insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz

2.5 3 hafta gibi bir süre oldu vücudum tekrardan eski haline donmeye basladı kilo kaybımda az cok gitti ağırlıklarımda 5 10 kilo eksiklerim kaldı calısmaya devam

18d6ae84e6ac6317af406512526397cc.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı