Selamlar,
Yeni program aldım hocamdan geçen haftalarda.Bir hafta uyguladım,ikinci hafta bayramın üzerine de boynum tutulunca yarın başlıyorum.
Aklıma bir şey takıldı.Hocamla sohbet ederken şöyle Spartacus olalım dedim ki yanlış anladı sanırım programı yazarken.
Ben daha da hacimlenmek isterken şöyle bir program verdi.Yarın tekrar konuşacağım.
1.Gün
Bench Press ( 3 x 15-20 )
(max)
Incline Bench Press
Dumbell Fly
Pullover
Barbell curl
Alternative dumbell
Scot-Z bar Curl.
( 3 x max 15-20 ) Tüm hareketlerin yanında bu yazıyor. Yani 3 set, 15-20 tekrar arası mı demek istemiş yoksa yapabildiğin kadar ama max 15-20 mi anlamadım.
2. Gün
Leg press
Deadlift
Calf
Lex extension
Leg curl
**Yine 3x max 15-20 yazıyor aynısı ilk günün.
3.gün
Shoulder Bar Press
Dumbell Press
Dumbell Fly
Upright
Pushdown
Lyinf Triceps
Triceps Dips ( iki anterenman yapmama rağmen 5-6 tekrar gibi dayanamayıp düşüyorum.
***Yine 3 x max 15 20 yazmış.
4.GÜN
Barfix
Lat ( enseye)
Seated Row
Tek dumbell row
Hyper extension
****yine 3 x max 15-20
İlk günler 15 20 tekrar arası tutturcam diye ağırlık düşürdüm son setlerde sürekli.Sonra bu işte bir saçmalık var dedim,hacimlenmek isterken bu kadar tekrarla ne işim var dedim.Üzerine birde hoca ağırlık artır her set deyince ampül yandı yarın soracağım.
Tecrubeli arkadaşların hem programı incelemesine hem de bu tekrar olayında yanlışlık varsa söylemelerini isterim.
Herkese kolay gelsin bench_O
Yeni program aldım hocamdan geçen haftalarda.Bir hafta uyguladım,ikinci hafta bayramın üzerine de boynum tutulunca yarın başlıyorum.
Aklıma bir şey takıldı.Hocamla sohbet ederken şöyle Spartacus olalım dedim ki yanlış anladı sanırım programı yazarken.
Ben daha da hacimlenmek isterken şöyle bir program verdi.Yarın tekrar konuşacağım.
1.Gün
Bench Press ( 3 x 15-20 )
(max)
Incline Bench Press
Dumbell Fly
Pullover
Barbell curl
Alternative dumbell
Scot-Z bar Curl.
( 3 x max 15-20 ) Tüm hareketlerin yanında bu yazıyor. Yani 3 set, 15-20 tekrar arası mı demek istemiş yoksa yapabildiğin kadar ama max 15-20 mi anlamadım.
2. Gün
Leg press
Deadlift
Calf
Lex extension
Leg curl
**Yine 3x max 15-20 yazıyor aynısı ilk günün.
3.gün
Shoulder Bar Press
Dumbell Press
Dumbell Fly
Upright
Pushdown
Lyinf Triceps
Triceps Dips ( iki anterenman yapmama rağmen 5-6 tekrar gibi dayanamayıp düşüyorum.
***Yine 3 x max 15 20 yazmış.
4.GÜN
Barfix
Lat ( enseye)
Seated Row
Tek dumbell row
Hyper extension
****yine 3 x max 15-20
İlk günler 15 20 tekrar arası tutturcam diye ağırlık düşürdüm son setlerde sürekli.Sonra bu işte bir saçmalık var dedim,hacimlenmek isterken bu kadar tekrarla ne işim var dedim.Üzerine birde hoca ağırlık artır her set deyince ampül yandı yarın soracağım.
Tecrubeli arkadaşların hem programı incelemesine hem de bu tekrar olayında yanlışlık varsa söylemelerini isterim.
Herkese kolay gelsin bench_O