Arkadaşlar, daha önce attığım mesajımda, evde çalışmalar yaptığımı ve kas gelişiminden evvel, yağ yakımı amacı taşıdığımı belirtmiştim.
3 ay boyunca uygulamayı dusunduğum kardio ağırlıklı ve az ağırlık çok tekrarlı programımı sizlerle paylaşıyorum. Önerilerinizide büyük bir sukunet ile dinleyerek değerlendirmeye hazırım.
Programa 1 gun çalışma bir gün dinlenme şeklinde devam edeceğim.
5 dakika ısınma egzersizleri. 5 dakika kısa yürüyüş.
Squat 20x5 set
Şınav 8X4 set
Mekik 8x4 set
Çakı 8x4 set
Biceps calışması 20 x 5 set
Enseye press 20 x 5 set
Akabinde dışarıda 10 dakika orta şiddet koşu v10 dakika hafif şiddet koşu 10 dakika hızlı tempo yürüyüş ve 10 dakika soğuma amaçlı hafif tempo yürüyüş.
Esneme ve soguma hareketleri.
Şimdi özellikle, interval antremanlarıda haftada 2 defa uygulamayı dusunuyorum.
Tavsiyelerinize ve görüşlerinize sonuna kadar açığım iyi veya kötü eleştirisel olsun, ne olursa olsun gelişmeyi ve güclenmeyi butun azimimle istiyorum.
12 hafta bu programa uyduktan sonra ise, salona başlamak ve gelişimime salonda devam etmek.
Önce kesinlikle kendi ağırlığımla ve bir kaç temel egzersiz ile güc kazanmak istiyorum.
Değerlendirirseniz inanın cok büyük mutluluk duyarım.
saygılar.
3 ay boyunca uygulamayı dusunduğum kardio ağırlıklı ve az ağırlık çok tekrarlı programımı sizlerle paylaşıyorum. Önerilerinizide büyük bir sukunet ile dinleyerek değerlendirmeye hazırım.
Programa 1 gun çalışma bir gün dinlenme şeklinde devam edeceğim.
5 dakika ısınma egzersizleri. 5 dakika kısa yürüyüş.
Squat 20x5 set
Şınav 8X4 set
Mekik 8x4 set
Çakı 8x4 set
Biceps calışması 20 x 5 set
Enseye press 20 x 5 set
Akabinde dışarıda 10 dakika orta şiddet koşu v10 dakika hafif şiddet koşu 10 dakika hızlı tempo yürüyüş ve 10 dakika soğuma amaçlı hafif tempo yürüyüş.
Esneme ve soguma hareketleri.
Şimdi özellikle, interval antremanlarıda haftada 2 defa uygulamayı dusunuyorum.
Tavsiyelerinize ve görüşlerinize sonuna kadar açığım iyi veya kötü eleştirisel olsun, ne olursa olsun gelişmeyi ve güclenmeyi butun azimimle istiyorum.
12 hafta bu programa uyduktan sonra ise, salona başlamak ve gelişimime salonda devam etmek.
Önce kesinlikle kendi ağırlığımla ve bir kaç temel egzersiz ile güc kazanmak istiyorum.
Değerlendirirseniz inanın cok büyük mutluluk duyarım.
saygılar.