bartukutlu
Üye
Selam beyler başlıkta belirttiğim gibi 3 Ay 2 Haftadır vg yapıyorum. Spor salonuna gidiyorum. Başlangıçta pac fly makinesinde 22 kilo kaldırıyordum şimdi 50kg barbell curl de sopanın iki tarafınada 2.5 takıyordum şimdi 7.5 onun dığında ismini hatırlamadığım oturarak yukardaki sopayı 2 taraftan tutup göğüse çekiş makinesi 22 ydi 36 oldu. İlk sorum: gelişim iyi gidiyor mu? 2. ve sorum ve büyük sorunum : karında bölgesinde yan taraflarda yağ var hafif göbek var. Yememe içmeme dikkat ediyorum misal su dışında başka bir şey içmiyorum beyaz ekmek tüketmiyorum kepek çavdar vs yiyorum. hamur işi yemiyorum beyaz pirinç yemiyorum. ilk bir başlangıç programıyla başladım sonra 8 hafta bölgesel isminde bi program şimdi biraz daha başka bir programdayım. yaş 15 kilo 78.7 boy 1.90 yarın foruma resmimi de atıcam. göğüs kol ölçüleri problem değil onlar zamanla gelişiyor zaten de şu yağları ne olursa olsun yakmak istiyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen en hızlı şekilde nasıl yakabilirim çünkü karında yağ olduğu sürece kol,omuz,göğüs güzel görünmüyor.