3.5 AYLIK DEĞİŞİM.. And loading... :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dugi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6 ayda ne kadar kas kütlesi inşa edilebilir?

• Total voters
    3
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dugi

Üye
1.68 cm 70 kg
--
Hedef yağ oranını %9 indirip sabitleyip yağsız 75 kiloya çıkmak :)
image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Bu ayın sonunda diyeti bırakıp kas kütlemi arttırmayı planlıyorum. Bu arada kol ölçüm 35 cm Kas kütlem 55.250 gr çıkmıştı 1 ay önce onuda ölçücekler ay sonu. Acaba 6 ay gibi sürede ne kadar kas kütlesi kazanabilirim onu merak ediyorum :) . Vucudumda 10.5 kg yağ vardı 1 ay önce . Açıkcası sabırsızlıkla bekliyorum ay sonunu. Haftada 4 gün antreman yapıyorum beslenmemede gerçekten dikkat ediyorum kilo verirken kas kaybetmemeye çok ugraştım. Salondaki hocalarda yardımcı oluyolar sagolsunlar bakalım ne cıkcak benden :) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar motivasyona ihtiyacım oluyor bazen sanki hiç ilerliyemiyomuşum gibi ama fotorafları yan yana koyunca anladım :) umarım benim durumumda olan birileri bu yazıyı okuyup motive olabilir :)..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 432
Son düzenleme:
Güzel bir değişim olmuş,dediğin gibi bunun üzerine biraz kas kütlesi eklemen iyi olucaktır ve bu tamamen sana ve senin disiplinine bağlı birşeydir,kimse şukadar zamanda bukadar kas kütlesi eklersin diyemez.

Hem yag oranini azaltip hem kilo almak imkansiz gibi bi aey dogal yollardan.
İmkansız gibi dediğin olmıcak anlamına gelmiyor .. Ama benim şuan yaptıgım budur ölçümlerde yağ oranımı azaltıp kas kütlemi arttırdıgım gözüküyor . Vucuttada yıkım olmadıgına göre dogru yolda oldugumu düşünüyorum...[DOUBLEPOST=1418561821][/DOUBLEPOST]
Güzel bir değişim olmuş,dediğin gibi bunun üzerine biraz kas kütlesi eklemen iyi olucaktır ve bu tamamen sana ve senin disiplinine bağlı birşeydir,kimse şukadar zamanda bukadar kas kütlesi eklersin diyemez.
linke gerek kalmamış bulmuşsun konuyu :) Teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum idmanları es geçmemeye devam ediyorum çok dikkatliyiz bakalım nolucak ..:) Bu ay sonu amino+glutamine başlıcam

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı