3-4 Ayda bir ara vermek? [SORU]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Syc0re
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Syc0re

Üye
Merhaba,

[SORU] şekline yazmamın sebebi tavsiye olarak algılanmasını istemediğim için.
Ağustos ayından beri aralıksız yapıyorum kurban bayramında salonun kapalı olması sebebiyle Atatürk Ormanında falan çalışmıştım.
Yani hiç ara vermedim. Programım cuma pazar salı şeklinde şuan. Bunu Pazartesi Çarşamba Cuma yapmak istiyorum yapmasamda olur gerçi ama
bu gün'den diğer pazartesiye kadar ara verirsem ama yemeğe aynı şekilde güne bol miktarda protein tüketerek devam edersem gerilermiyim ?
Ya da bu gerileme dahada ilerlemem için iyi olur mu ? Diğer pazartesi dediğim önümüzdeki değil diğer hafta pazartesi :)

Bu kadar detaylı düşünme 4 günde ağrıların bile geçmez eğer sıkı çalıştıysan beslenmeye aynen devam et pazartesi de başlarsın. Ha huzursuz olursan barfiks ve şınav çek, ama kondisyonundan bir şey kaybetmezsin. Her 3 ayda 1 hafta bence ara verilmeli, karbonhidrat kilo verilmeyecek düzeye getirilip protein yarıya düşülmeli. Maksat iç organları ve eklemlerin üstündeki yükü azaltmak, bu süre iki haftaya da çıkabilir bu sana kalmış. Kolay gelsin.

Teşe
Bu kadar detaylı düşünme 4 günde ağrıların bile geçmez eğer sıkı çalıştıysan beslenmeye aynen devam et pazartesi de başlarsın. Ha huzursuz olursan barfiks ve şınav çek, ama kondisyonundan bir şey kaybetmezsin. Her 3 ayda 1 hafta bence ara verilmeli, karbonhidrat kilo verilmeyecek düzeye getirilip protein yarıya düşülmeli. Maksat iç organları ve eklemlerin üstündeki yükü azaltmak, bu süre iki haftaya da çıkabilir bu sana kalmış. Kolay gelsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim :)

Back
Yukarı