ventura800
Üye
slm arkdslar ben yaklasık 9 ayda 28 kg verdm..programımı aşağıya yazıcam ama önce bazı bilgiler vereyim ..diet yapıyorum arada kacamaklar yapıyorum aylık ortalama 3-4 kg hedefim ve daha 15 kg vermem lazım suan 116 yım..
program
45 dk koşu bandı cardio..nabız 135 civarı... (yaş 24 )
bench press 40*3 set 27.5 kg (definasyon)
omuz 25*3 set 27.5 kg
üst göğüs 30*3 set 27.5 kg
35 kg 25*3 set makinada omuzuza kablo cekiş
definasyon antrenmanını deri altındaki yağ tabaksını azaltmak kilo vermk için yapıyorum kas gibi bir hedefim yok.ztn zamnla oluo..
25*4 mekik
200*2 twist
200*2 sopa cevirme
20*3 ters mekik karına cekiş
25 dk eliptik bisiklette cardio
arkadslar bu eski programım salondaki bazı arkdslar bikac tavsiyede bulundu yeni program yaptım lütfen ustalar el atsın..buarada antrenmanlrdn önce l-carnatine alıyorum + cla kullanıyrm..
yeni program
10 dk ısınma koşusu
arkasından hemen agırlık idmanı yine definasyon için ama kg 5 kilo daha artıo setler aynı tekrarlar 5 er tane düşüo mecbur tabi..
agırlıktan sonra 45 dk kosu bandı cardio..
daha sonra yine saydgm karın haretleri setler yine 2 tekrar sayısı 50 şer tane artıo.. en son yine 25 dk eliptik bisiklet..
lütfen yardım edin tavsiye verin 15 kg daha vermem lazım artık...buarada bu idman yaklası3 satt sürüo ve haftada 3 gün minumum 2 max 4 gün seklinde yapıyorum..
bide kısa bi soru cardio antrenmanını 45 kosu bandını en bastamı yapayım agırlıktan sonramı ??
program
45 dk koşu bandı cardio..nabız 135 civarı... (yaş 24 )
bench press 40*3 set 27.5 kg (definasyon)
omuz 25*3 set 27.5 kg
üst göğüs 30*3 set 27.5 kg
35 kg 25*3 set makinada omuzuza kablo cekiş
definasyon antrenmanını deri altındaki yağ tabaksını azaltmak kilo vermk için yapıyorum kas gibi bir hedefim yok.ztn zamnla oluo..
25*4 mekik
200*2 twist
200*2 sopa cevirme
20*3 ters mekik karına cekiş
25 dk eliptik bisiklette cardio
arkadslar bu eski programım salondaki bazı arkdslar bikac tavsiyede bulundu yeni program yaptım lütfen ustalar el atsın..buarada antrenmanlrdn önce l-carnatine alıyorum + cla kullanıyrm..
yeni program
10 dk ısınma koşusu
arkasından hemen agırlık idmanı yine definasyon için ama kg 5 kilo daha artıo setler aynı tekrarlar 5 er tane düşüo mecbur tabi..
agırlıktan sonra 45 dk kosu bandı cardio..
daha sonra yine saydgm karın haretleri setler yine 2 tekrar sayısı 50 şer tane artıo.. en son yine 25 dk eliptik bisiklet..
lütfen yardım edin tavsiye verin 15 kg daha vermem lazım artık...buarada bu idman yaklası3 satt sürüo ve haftada 3 gün minumum 2 max 4 gün seklinde yapıyorum..
bide kısa bi soru cardio antrenmanını 45 kosu bandını en bastamı yapayım agırlıktan sonramı ??