Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.80cm boy 93kg ağırlığım var. 3 Ay gibi bir sürede mümkün olduğunca yağ oranını indirmek istiyorum fakat tabi ki sadece yağ oranını indirmek hedefim değil bunun yanında kastan minimum kaybederek eğer mümkünse üzerine biraz koyarak yapmak istiyorum. Postürümde bozukluk var boyun ve omuzumda kıtırdamalar var. 1.5 yıl önce 110kg %33 yağ oranım vardı şuan güncel durumum 93kg %26 yağ oranı. Belirli sebeplerden bırakmak zorunda kalmıştım şimdiden tekrar başladım elimden geleni yapıp en azından yaza hedefimdeki güzel vücuda yakınlaşarak girmek istiyorum. Sadece yaza yakınlaşınca spor yapanlardan değilim sadece bu yaza fena olmayan bir vücut ile girip motivasyon olmasını istiyorum. Her türlü önerilerinizi bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim. (15kg civarı kilo kaybettiğimde kardiyo yapmadan vermiştim, şimdi sadece abartmadan kardiyo yapıp vermeye devam etmek istiyorum.)
3 ay iyi bir süre günlük ihtiyacından 500 kalori kısarsan ayda 2 kilo civarı yağ yakabilirsin. iyi beslenirsen bu kaloriler ile yağ yakarken kas yapma olayı da gerçekleşebilir. dediğim gibi 500 kalori kısarsan günlük 3 ay da yüzde 20nin altına sağlıklı bir şekilde düşersin tahminimce. daha sonrada daha uzun vadede 15 in altına çekebilirsen daha güzel olur. bu işler aceleye gelmez 500 kaloriden fazla kısma
Kesinlikle aç kalmamalisin burdaki amacın şeker yağ ve tuz kullanimini kesmek Olmalı aburcubur yok annayacagin akşamları 6 dan sonra yemek yemiyeceksin veya yatmadan 5 saat oncesine kadar yersen meyve yiyeceksin antrenmanların ağırlık kaldırma üzerine olsun misal bugün göğüs girecek sen 4 hareket herbir hareketi 3 setten fazla yapma ve hafiften baslayip artirark yap her gecen hafta onceki haftadan biraz daha agirlastir kaldirdigini tabi en önemlisi bunları yaparken atlet giyipte salona gitme hava sıcak dahi olsa yanında uzunkollu gotur en büyük amacın hergun çok sağlam terlemek olması yeme içme konusuda sana doğal kas yapmani sağlayacak veya mevcut kasinin üzerinde ki yag dokusunu yoketmek, birazda maddi durumun varsa mutlaka protein ve yağ yakici al alacağın proteini sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra seni öğlene kadar tok tutmasi için ve akşam yemeğinden 2 saat sonra seni uyuyana kadar tok tutmasi için kullan. Yag yakici alirsan antrenmandan 30dk önce iç ama seni zayiflatmaz terlemeni sağlar sağlam giyin öyle git salona etkisini gorursun ben BioTechUSA nin 2 yagyakicisini kullanıyorum salondan çıktıktan 5 saat sonra bile metapolizmam hızlı işlemeye devam ediyor sıcak basıyor ama bunun için yaptığın antreman çok önemli, icipte calismazsan hiçbir etkisi olmaz