2500 kaloriyi tamamlayamıyorum

Hafiy

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 178 boyunda 100 kilo %25 yağ oranında birisiyim ağırsağlamın sitesinden bmı 2000 yağ yakmak içinde 2500 kalori çıktı saat 3 le 11 arası intermittent fasting yapıyorum
Ağırsağlam hesaplayıcılarına göre 150 gr protein 70 gr yağ geriye kalanıda karbonhidratla tamamlamam gerekiyor

Şimdi
5 haşlanmış yumurta 370 kalori 30 gr protein 26 gr yağ

500 gr tavuk göğsü 550 kalori 127 gr protein

120 gr bulgur pilavı 137 kalori

100 gr lor peyniri 200 kalori 15 gr protein 15 gr yağ

10 adet badem 120 kalori 10 gr yağ

2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 170 kalori 20 gr yağ

Burda yaklaşık 1540 kalori var şimdi yardımınızı istiyorum bu beslenmem nasıl ve geriye kalan 1000 kaloriyi nasıl tamamlarım kompleks karbonhidratla tamamlamak istiyorum ama benim çok zor oluyor Fast foodla kapatmak istesem insülün devreye giriyor kafayı yedim lütfen yardım

Dostum yiyeceksin başka çözüm yok tamamlayamıyorsan süreyi uzatacaksın. Kalori açığı oluşturmuşsun zaten kilo verirsin hayli hayli.
edit:süreyi uzatmadan kastım normal öğün :)

Açığı zeytinyağ veya Fast foodla tamamlasam zaten intermittent fasting yapıyorum işimi kolaylaştırır if den dolayı insülün 16 içinde azalır yağ yakılır gene diye düşünüyorum

Açığı zeytinyağ veya Fast foodla tamamlasam zaten intermittent fasting yapıyorum işimi kolaylaştırır if den dolayı insülün 16 içinde azalır yağ yakılır gene diye düşünüyorum
Dostum yakarsın vücut fast food veya sağlıklı besin bakmıyor ama ileride bunun zararını görürsün sağlıklı yağ ile sağlıksız yağ arasında makro anlamda hiçbir fark yok ikiside 9 kalori ama sağlık açısında dağlar kadar fark var. Yağ ile oynama derim karb arttırılabilir. Proteinide hafiften arttırabilirsin.

bu listeyi birkaç gün yap halsizlik olursa çoğaltmanın yolunu ara olmazsa devam et. illa 2500 diye israr etme. yetiyorsa devam antrenmanın ağır mı? ağırsa yetmez. Bu listeyle günde 40 dakka yürüyüş 20-30 şnav 30-40 mekikle 2 ay işi böyle götürürsün sonra tekrar yaz duruma bakalım.

Kuruyemislere yönel ve bol su.[DOUBLEPOST=1503564872][/DOUBLEPOST]Kuruyemisler yag ve proyeinden zengin yuksek yağdan korkma (sagliklilarindan)
Karbonhidratı arttırma insulini yukseltir sahsen zayiflamak isteseydim cok az karb alirdim ihtiyacim kadar protein ve yuksek yağla beslenirdim (balik yağı kuru yemis tereyağı zeytinyağı hindisyan cevizi yağı vs.)

bu listeyi birkaç gün yap halsizlik olursa çoğaltmanın yolunu ara olmazsa devam et. illa 2500 diye israr etme. yetiyorsa devam antrenmanın ağır mı? ağırsa yetmez. Bu listeyle günde 40 dakka yürüyüş 20-30 şnav 30-40 mekikle 2 ay işi böyle götürürsün sonra tekrar yaz duruma bakalım.

Haftada 1-2 gün sabah kardio 1 saat civarında 3 gün antrenman ağırsağlamın 5x5 uyguluyorum Squat 115 kg 5x5 bench 82 kg 5x5 deadlift 120 1x5 olarak her hafta 2.5 artıyo yani antrenmanlar böyle geçiyor bundan sonra 30 dk kadar kardio ekliyorum sence yeter mi

Kuruyemislere yönel ve bol su.[DOUBLEPOST=1503564872][/DOUBLEPOST]Kuruyemisler yag ve proyeinden zengin yuksek yağdan korkma (sagliklilarindan)
Karbonhidratı arttırma insulini yukseltir sahsen zayiflamak isteseydim cok az karb alirdim ihtiyacim kadar protein ve yuksek yağla beslenirdim (balik yağı kuru yemis tereyağı zeytinyağı hindisyan cevizi yağı vs.)
Merak ediyorum, gerçekten ftr öğrencisi misiniz?[DOUBLEPOST=1503583487][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar ben 178 boyunda 100 kilo %25 yağ oranında birisiyim ağırsağlamın sitesinden bmı 2000 yağ yakmak içinde 2500 kalori çıktı saat 3 le 11 arası intermittent fasting yapıyorum
Ağırsağlam hesaplayıcılarına göre 150 gr protein 70 gr yağ geriye kalanıda karbonhidratla tamamlamam gerekiyor

Şimdi
5 haşlanmış yumurta 370 kalori 30 gr protein 26 gr yağ

500 gr tavuk göğsü 550 kalori 127 gr protein

120 gr bulgur pilavı 137 kalori

100 gr lor peyniri 200 kalori 15 gr protein 15 gr yağ

10 adet badem 120 kalori 10 gr yağ

2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 170 kalori 20 gr yağ

Burda yaklaşık 1540 kalori var şimdi yardımınızı istiyorum bu beslenmem nasıl ve geriye kalan 1000 kaloriyi nasıl tamamlarım kompleks karbonhidratla tamamlamak istiyorum ama benim çok zor oluyor Fast foodla kapatmak istesem insülün devreye giriyor kafayı yedim lütfen yardım
Neden IF yapıyorsun? Bunu merak ettiğim için soruyorum.
8 saate 2500 kaloriyi rahatlıkla sığdırabilirsin. Sanırım yeni başladın, çünkü 8 saatte sadece sağlıklı besinler ile 5000 e kadar çıkabilirsin.
Öğünlerinin protein içeriği yüksek. 1500 kaloride bu kadar yüksek proteini sağlaman mantıklı değil. Yağ miktarını artırmalısın, meyve ve süt/yoğurt eklemelisin. 500 ml süt, 2-3 porsiyon meyve, 1-2 yemek kaşığı bal/pekmezi karıştırarak 500-600 kalori alabilirsin.

Son düzenleme:
Back
Yukarı