250 lira bütçe protein tozu öneri..

Arkadaşlar optimum whey kullanıyordum şimdi weider istiyom 2300 grama da param yetiyo şuan sizce weider almalımıyım ? bir de optimum çikolatalıydı bunu çilekli mi alayım sizce ?

Fiyat servis icerik bakimindan ULTİMATE tek gecerim 200 tl ve yaninda 300 gr creatinmono var supplementler.comda daha once optimum kullandim cok daha etkili

valla sizin dedikleriniz hiç aklıma gelmedi aklımda ya optimuma devam etmek ya da weider çekmek vardı. Bak şimdi kararsızlık arttı :D

Ultimate prostar yüksek servis sayısı ,iyi aminoasit içeriği ile şu anda piyasada fiyat kalite olarak alınabilecek en iyi üründür.+ creatine kampanyasıda var .Creatine + Whey pro tozu kullananlar için en iyi seçenek .Creatine in fiyatını düşecek olursak ürün 159 tl ye geliyor .Şu anda kullanıyorum tavsiye ederim.

Sanıyorum ki fiyatından dolayı. Ama weider kalitesinde de başka ürünler var tabi. Yani söz konusu supplementlerse en pahalısı hangisiyse onu al derim. :D tabi bütcen yetiyorsa

bence en pahalısı hangisiyse onu alma kimse almasın almayalım
şu anda weider bu mantık sayesinde para kazanıyor weiderin hemen hemen her ürününün ucuz bi ikame ürünü var(powerwey-dymatize iso- megamass-dymatize mass-megaforte-twinlap liquit amino vs.. örnekler çoğaltılabilir)
kişisel olarak weideri yada başka bir markayı sahiplenebilirsiniz ancak ülkemizdeki supplemet piyasasında ürün fiyatları bu kadar uçmuşken marka fanlığı yapmamak lazım

Ultimatede kampanya vardı bi sitede ultimate prostar+ultimate creatine+universial arbuterol 192 tl bence kaçırma :) arbuterol u bende kullanmadım hiç su atmaya yarıyomus sanırım ama fiyat gene cok iyi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultimatede kampanya vardı bi sitede ultimate prostar+ultimate creatine+universial arbuterol 192 tl bence kaçırma :) arbuterol u bende kullanmadım hiç su atmaya yarıyomus sanırım ama fiyat gene cok iyi.Kalan paraya glutamine veya bcaa alırsın tmmdır

Back
Yukarı