24 Günlük değişim

Omuz:135 Omuz:141
Göğüs:120 Göğüs:122
Biceps:39 Biceps:41
Bel:110 Bel:100
Kilo:104 Kilo:99
Boy:190 Boy:190
24 Günlük değişim sizce nasıl yağ şeker tuz kesinlikle kullanmamama ragmen az kilo verdiğimi düşünüyorum.

yakinda 2 gunluk degisim diye de konu acarlarsa sasirmayacagim.
dostum 2 3 yil boyunca haftada 6 gun boyunca yaptim bu sporu sonra rahatsizlandim ilac tedavisi gordum biraktim. bugunde spor salonunda tarihte bir yanlislik oldu 1 ay doldu diye dusunmustuk olcumleri yaptik kilo azalma orani yediklerime spora ayirdigim sureye az geldi bende sizinle paylasmak istedim goruslerinizi almak icin kusura bakma

yakinda 2 gunluk degisim diye de konu acarlarsa sasirmayacagim.

hocam kusura bakmada çok saçma bir yorum yapmışsın ve sadece farkında değilsin.
Omuz:135 Omuz:141
Göğüs:120 Göğüs:122
Biceps:39 Biceps:41
Bel:110 Bel:100
Kilo:104 Kilo:99
Boy:190 Boy:190
24 Günlük değişim sizce nasıl yağ şeker tuz kesinlikle kullanmamama ragmen az kilo verdiğimi düşünüyorum.

dostum 24 güne göre bence gayet iyi, ama konuyu fotoğraflarla süslendirseydin daha iyi olurdu.
çalışma ve beslenme programını da yazarsan sevinirim. tebrik ederim..

reis ölçümlerde hata olmalı :D 24 günde kilo verip üstüne 5 cm omuz 3 cm kol büyütüp 10 cm bel vermek :D :D çok zor yani biyerden verip bir yere gitmiş gibide o da zor yani bu kadar sürede :D

Ben spor salonunda antrenörlük yapiyodum ve ölçümlerde şöyle oyunlar oynaniyo,kilo verip kas kütlesini arttırmak isteyenlere omuz,kol,göğüs ölçüleri normalden küçük bel ölçüsünde normalden büyük alinir bir dahaki ölçüm zamaninda belden gitmiş omuzlar,kollar ve göğüs büyümüş gibi bir tablo cikar tahminimce sanada öyle birşey yapmislar :D

Ben spor salonunda antrenörlük yapiyodum ve ölçümlerde şöyle oyunlar oynaniyo,kilo verip kas kütlesini arttırmak isteyenlere omuz,kol,göğüs ölçüleri normalden küçük bel ölçüsünde normalden büyük alinir bir dahaki ölçüm zamaninda belden gitmiş omuzlar,kollar ve göğüs büyümüş gibi bir tablo cikar tahminimce sanada öyle birşey yapmislar :D
Siz bu işi biliyorsunuz :D

Ben de ölçulerinizde hata olduğunu düşünüyorum 24 günlük süreçte 6 cm omuz ve 2 cm kol arttirmaniz tuhaf duruyor aklima ilk ölçulerinizi sogukken alinmis oldugunu varsayalim yinede 6 cm omuzun artmasi oldukca zor ki kilo kaybederek ölçü arttiriyosunuz yarin tekrar ölçüm yaptirin isterseniz

Ölçüler kesinlikle yanlış. 5 cm omuz ve 10 cm bel?? Ben kaç aydır yarım cm ölçü genişletsem de kendimi sevindirsem diye bakıyorum. 2 3 yıl boyunca yaptın da ne kadar öyle de olsa 24 günde olacak iş değil bu kardeş. Fotoğraf iyi olurdu.

Back
Yukarı