23 yaş, 8aylık çalışma, ölçüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spora başlayalı 11 ay oldu ancak 3 ay ara verdiğim - 2 haftada 1 gittiğim günler oldu ( malum öğrencilik, sınav vs).
En yakın zamanda fotolarımı koyacağım, bugün spor salonunda kol ve göğüs ölçümü aldırdım..
Boy 1.78 kilo: 66 (başlamadan önce 58)
Kol: sıcak 33
Göğüs: 101
bu kiloya göre kol ve göğüs ölçüleri nasıl sizce ?
Bir de son 3-4 aydır hep aynı ölçüdeyim, kilo alımım da durdu.
Yani son 3-4 aydır güç olarak artıyorum, bench de 45ten 55 e çıktım, tek kol 15 çalışıyorum ama hacim aynı :/

Ne diyorsun arkadaş ?
Yazacaksan adam gibi yorumunu yap, yapmayacaksan defol git.
Her başlığa herkes yorum yapacak diye bir şey yok ki.
Resimi ekleyecewğim demişim 1 güne vs. 1 senedir bu işi yapan adam yeni mi başlamış oluıyor

O zaman 1 gün daha sabredip öyle açsaydınız resimleri koymadan konuyu açmak size mantıklı geliyormu 1 senedir bu sporu yapan birinin öğrendiyi en iyi şey sabır olması lazımdı halbuki

O zaman 1 gün daha sabredip öyle açsaydınız resimleri koymadan konuyu açmak size mantıklı geliyormu 1 senedir bu sporu yapan birinin öğrendiyi en iyi şey sabır olması lazımdı halbuki
Yok, foto koymadan başlığı açma dersen anlarım, hatta teşekkür edip başlığı silerim.
Cahil mahil ne karıştıyıyorsun, senin yaşın kadar benim site adminliği yapmışlığım var. Önce kibar olmayı öğren

hayatında salona gitmemiş insanların bile kolu 33 filan geliyodur yani,alınan 8 kiloya rağmen bu kadar düşük ölçüler,kiloların göbekte toplandıgına işaret bence
ayrıca üslubun ve kurallara aykırı başlık açman yüzünden kilit gelir bu başlıga

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı