23 yaşındayım yardımınıza ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan styric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

styric

Üye
Merhabalar, artık durumdan çok rahatsız olmaya başladım. Çevremdekiler sağ olsun aşırı derecede soğuttular hayattan.

Yeni kararlar verdim. 2009 yılında 60 kilo civarlarında idim ama fiziksel engelim yüzümden hızla kilo aldım ve iş hayatı yüzünden hiç bir şekilde veremedim tersine hep aldım.

Boy: 1.60

Kilo: 80

Düzenli olarak uygulayacağım program şu şekilde.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

https://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc&feature=player_embedded

Birde bu. Fiziksel engelim olduğu için spor salonları kabul etmiyor.

Tavsiyeleriniz şu şekilde olursa çok sevinirim. Ayakta birşeyler yapa bilirim ama koşma zıplama gibi şeyler yapamam. Bu çerçevede gerçekten yardım ederseniz çok sevinirim.

Evde mezura bulamadığım için ölçemedim ölçünce tekrardan bildiririm.

http://d1201.hizliresim.com/t/9/1pyd9.jpg

Son düzenleme:
iyi akşamlar, sadece diyet yaparak bile kilo verebilirsiniz sağlıklı bir şekilde. ufak egzersizlerde bunun tuzu biberi olur. fazla ağır egzersizler yapmanız gerektiğini düşünmüyorum. ben sadece diyetle 17 kilo verip 94 den 77 kiloya düşmüştüm. umarım sizde başarırsınız.

Teşekkür ediyorum arkadaşım inşallah başara bilirim. Diyet yaparak bende 25 kilo kadar vermiştim ama tekrardan aldım. :( aslında hiç bişey yediğim yok. Sabah zaten yemem yersem yağsız gevrek ya da ağıza atmalık birşeyler. Öğlen sadece çorba olur. akşam biraz fazla yediğim doğru ama bu kıvama gelecek kadar yemiyorum. Vucudum nasıl tutuyor gerçekten anlamıyorum. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Seninde başarıların devamını dilerim.

Arkadaşlar görüntüleri eklemek için geç kalmışım. Yönetici arkadaşlar mesaj attım değişim için. İlk görüntü büyük çıktı değiştiremiyorumda görüntü çirkinliği için özür dilerim.

Öncelikle seni özgüveninden dolayı tebrik ediyorum...Fazlalıklarından kurtulmak istiyorsan protein ağırlıklı bir diyet yapmalısın...Fiziksel engel den bahsetmişsin nasıl bir engel bu?Ağırlık çalışması,kardiyo yapmanı mı engelliyor?

Teşekkür ediyorum arkadaşım inşallah başara bilirim. Diyet yaparak bende 25 kilo kadar vermiştim ama tekrardan aldım. :( aslında hiç bişey yediğim yok. Sabah zaten yemem yersem yağsız gevrek ya da ağıza atmalık birşeyler. Öğlen sadece çorba olur. akşam biraz fazla yediğim doğru ama bu kıvama gelecek kadar yemiyorum. Vucudum nasıl tutuyor gerçekten anlamıyorum. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Seninde başarıların devamını dilerim.

Arkadaşlar görüntüleri eklemek için geç kalmışım. Yönetici arkadaşlar mesaj attım değişim için. İlk görüntü büyük çıktı değiştiremiyorumda görüntü çirkinliği için özür dilerim.

:):)Bende resmin küçültülmesi taraftarıyım...Başımı yastığa koyduğum da güzel rüyalar görmek istiyorum :)

tekrar kilo alma sebebiniz, diyetteyken hızlı olan metabolizmanızı diyetten cıkınca
az öğün tüketerek onu yavaşlattınız böylece vücut yağlandı
ayrıca 3saat aç kalan bir beden kendini şok durumuna alır ve aldığı ilk besini yağ olarak depo eder.
Bu yüzden diyetlerdede 6 öğün tüketilmeleri önerilir
sporculara tekrar cardio ve güzel bir diyete ihtiyacınız var,
iyi calısmalar :) (bundan sonra ac bırakmazsınız vücudunuzu umarım)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı