• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2017' de Yarışmalara katılmayı planlıyorum Sizce ne yapmalıyım ?

blcfaruk

Üye
Yaşım 21
Boy 1.70 Şuanki Kilom 77 MART SONUNA KADAR 85-90 a cıkmayı planlıyorum Sonrasında Defineye girip Düşücem.
Bu sene sınav dolayısıyla yarışmaya katılamıyorum. Seneye Katılmayı düşünüyorum Sizce Nereye odaklanmalıyım Vucudumda nelere dikkat etmeliyim.
Kendimde gördügüm Kollarım vucuduma oranla küçük kalıyor.
Fotograflar 3 ay Önce Telefon kamersıyla cekildi.

bJRg3V.jpg
[/url][/IMG]
E5MbYB.jpg

W1R6BY.png

D4q8zO.png

L102YZ.jpg

284yyE.png

Bacak Fotografı cekmedim daha Şuan 58 cm arası Bacaklar bulk dönemindeyim poz gösterince parçalar gözüküyor

Triceps pozuda versen iyiydi kollar o kadar kötü değil gibi servet abiye katılıyorum 73-74 kiloda definasyonu bitirebilirsin belki daha fazla bile olabilir.

Şuan Haftada 5 günlük antreman Yapıyorum
Haftada 2 kere gögüs ve triceps vuruyorum
1. Gün Omuz - Bacak
2. Gün Gögüs
3. Gün dinlenme
4. Gün ÖN-ARKA KOL
5. GÜN SIRT KANAT
6.GÜN GÖGÜS TRİCEPS
7.GÜN DİNLENME
Antremanlarımdada Cogunlukla Press agırlıklı Daha çok zayıf noktalarıma yönelik calışmalar yapıyorum. Örnegin Gögüs antremanında Dumbell presleri 25 kg ile başlayıp 40 kg ile bitiriyorum. Presslerde 25kg ın aşasına düşmüyorum Dumbell'lerde Bench pressde fazla basamıyorum En fazla 110 bastım Kol antremanında Barberl Körl Bar agırlıgıyla birlikte 52 kg girdim 4 tekrar Triceps de fransızda 48 kg girdim en fazla 4-6 tekrar Deadlift yapıyorum yeni başladım ona 155 kg yapıyorum daha Squat Yapıyorum 100 kg onada yeni başladım Legg presde çok iyiyim Squat fazla yapmadıgımdan Legg press abanmıştım Bizim salondaki Press makinasında 300 kg giriyordum. Yaptıgım hareketleride düzgün ve nizami şekilde yapmaya calışıyorum hissederek yapmaya calışıyorum

Back
Yukarı