2012 ygs sonuçlari açiklandi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azi

Yeni Üye
Kaç puan yaptınız?

Ben başlıyorum 310 :(

İngilizcem kuvvetli büyük ihtimalda bu kış ingilizce üzerine bi fırmada calısmak icin arayışa geçicem. Fakat uyumlu bi üni kombine etmek istiyorum bilginiz varsa paylaşın arkadaslar. Acık öğretim olarak. Okul olarakda puanım yaklasık 70 gelir acık lise olduğum için kredim yüksek okul notlarım baya iyi.

• Like
Reactions: Azi
Forumun en iyisi benim galiba :D Ygs 2 :440 puan

Sıralama:9265. oldum.

YGS 3 te ise 5486. oldum :)

LYS yi iyi tuttum mu istediğim tıp fakültesi gelir.Saygılar... :)bench_O

geçen sene 417 yapmıştım :D
Aman diyeyim ygs sonuçlarıyla moralinizi bozmayın lys ile sıralamanızı 2-3 e katlayabilirsiniz..İyi çalışın lys'ye.. Hepinize Başarılar ;)

• Like
246 yaptım. Barajı geçtiğim için memnumum fakat bu seferde derslerde aksaklık çıktı. Bütünlemeye kaldım bir dersten yaza veremezsem diplomayı alamıyorum :D :D bunun üstüne gülüyorum bide garip bi duygu

• Like
Aranızda meslek lisesi mezunu varmı? varsa bana yıl sonu beceri eğitim sınavı hakkında özelden mesaj atabilrmi lütfen?

• Like
246 yaptım. Barajı geçtiğim için memnumum fakat bu seferde derslerde aksaklık çıktı. Bütünlemeye kaldım bir dersten yaza veremezsem diplomayı alamıyorum :D :D bunun üstüne gülüyorum bide garip bi duygu

Bütünlemeler de tahtaya cevapları yazıyorlar :) Sorun yok :)

emre ; ben meslek lisesi mezunuyum (makina). Yıl sonunda herkesi bölümde topladı hoca herkese aynı parçadan verdi şu şekle getirin v.s v.s.. yani alanın herneyse onunla ilgili basit bi iş yapıcaksınız

emre ; ben meslek lisesi mezunuyum (makina). Yıl sonunda herkesi bölümde topladı hoca herkese aynı parçadan verdi şu şekle getirin v.s v.s.. yani alanın herneyse onunla ilgili basit bi iş yapıcaksınız

Bizede okulun sıralarını yaptırdılar akşam eve gönderdiler geçtiniz diyip :)

Arkadaşlar üniversitelerin uzaktan eğitim sistemi hakkında bilgisi olan varmı ?

Beyler benim de bir sorum olacak yeni sistemi hiç bilmiyorum;

mimarlık istiyordum ilk 35bine girmem lazımdı..
ygs de 100bininci olmuşum lys de çok yüksek yaparsam kazanma ihtimalim var mı yoksa hayal mi oldu?

Bizede okulun sıralarını yaptırdılar akşam eve gönderdiler geçtiniz diyip :)

Arkadaşlar üniversitelerin uzaktan eğitim sistemi hakkında bilgisi olan varmı ?

Uzaktan Eğitim Bölümleri YÖK Kararıyla Kaldırıldı. Seneye Uzaktan eğitime yerleşme diye birşey olmuyacak.

Back
Yukarı