2010 MR. Olympia kim olur?

2010 Mr.Olyimpia kim olur*

• Alves, Troy

Votes: 2 1,3%
  • Alvisi, Mark

Votes: 1 0,6%
  • Anthony Jr., Melvin

Votes: 0 0,0%
  • Cutler, Jay

Votes: 87 54,4%
  • Fankhouser, Erik

• Freeman, Toney

Votes: 3 1,9%
  • Greene, Kai

Votes: 23 14,4%
  • Haley, Marcus

• Heath, Phil

Votes: 13 8,1%
  • Jackson, Dexter

Votes: 11 6,9%
  • Jackson, Johnnie

• Martinez, Victor

Votes: 5 3,1%
  • Mishin, Evgeny

• Russia Nunn, Edward

• Obiad, Issa Ibrahim

• Piotrkowicz,

• Richardson, Craig

• Rockel, Ronny

• Warren, Branch

• USA White, Ben

Votes: 5 3,1%

• Total voters
    160
Evet oyları ve yorumları görelim

Anket 20ye kadar izin verdi. Kalanlar aşağıdadır.

USA Wilmore, Bill USA Winklaar, Roelly Netherlands Wolf, Dennis Germany Yamagishi, Hidetada Japan

Son düzenleme:
Yine Jay Cutler olur heralde....

Bu sene Dennis James eminim iddiali geliyordur şuana kadar gördüğüm en iyi upper body diyebilirim..Tek eksiği jay cutler gibi fazla seveni fazla ortamı olmamaması...

16 Agustos 2010 fotoları..

dennis_james201016augustjp_187.jpg

dennis_james201016august1_288.jpg

Hmm Dennis sağlam geliyor harbiden.
Ama Kai'de çok yol katetmiş. Çok iyi form yakalmış.
Gönlüm ondan yana.

dennis james zaten çok sağlamdır. nypro da 2. oldu kazanıyordu az kalsın. fakat kendisi yaşlandı 42 yaşında. 1999 dan beri katılıyor mr olypialara. araptır kendisi.

Arkadaşlar. Öncelikle her amerikan kimliği olan amerikalı deyildir. Ben bir Türk olarak yarın Alaskaya giderim 4 yıl Alaskada kalır NATİONALITY: AMERICAN yazarım basit. Gerçi amerikalı diye bi ırk varmı oda tartışılır zaten... Ayrıca tipine bakarak nereli olduğunu gayette güzel anlayabiliyoruz. bide şunu düşünelim acaba neden kuveyt de yaşıyor? herneyse önemli olan konumuz bu deyildi konuyu çok uzattım arkadaşlar. Evet Dennis çok hızlı bir yükseliş yaşıyo neredeyse 2009 dan beri girdiği bütün pro yarışmaları 1. likle bitirdi. FAKAT Dennis deki GH göbeyi bu alemde kimsede yok ne Nasser de ne Ronnie de.

Arnold,

Mantığın gerçekten çok enteresan. Her siyahi biri Arap mı olur ? Kaynağınız nedir ?
'Benziyor, Bence, Bakarak' gibi kelimelerse sizin kaynağınız zaten konuyu tartışmanın anlamı yoktur.
Kuveyt'de imkanım olsa bende yaşamak isterdim, daha öncesinde Tayand'da yaşadı, ozamanda Taylandlı mıydı yani ?
Arap olsaydı emin ol soy isminden anlaşılırdı.

bence kai greene

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:29 ----------

bu arada yarışma ne zaman

Gönlüm Victor martinezden yana ama bu yılda jay cutler alacak diyorum.

Dennis James çok iyi bir sporcu ama ilk beşe girmesi zordur. Dennis James'i çok iyi tanıyan beraber aynı muhitte yaşayan birisinden sordum. Bu adam Amerikan Alman karışımlı bir aileye sahip. Almanya'da yaşadı ve bu sporun temelini almanyada attı. Sonra Taylant ucuz olduğu için taylant ülkesine gitmiş orada en iyi spor salonu kurmuş ve yaşamış. Sponsor teklifi gelincede kuveyte gitmiş. Yani adam arap değil :-))

Back
Yukarı