2009 şubattan bu yana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 buçuk seneye göre güzel bir vücut, mide genetiğin güzel, başlangıç fotolarını bilmediğim için çok ayrıntılı bir yorum yapamayacağım. Ama anladığım kadarıyla başlangıçta zayıf bir yapın vardı çünki kullandığın supplementler protein ve parçalayıcılar. Kolay gelsin :)

Her ne kadar fotolar seni cok da duzgun gistermese de, gelisim kaydettigin acık. Tebrikler. Benim de ins. oyle yagsız bir karnım olur.

1 buçuk seneye göre güzel bir vücut, mide genetiğin güzel, başlangıç fotolarını bilmediğim için çok ayrıntılı bir yorum yapamayacağım. Ama anladığım kadarıyla başlangıçta zayıf bir yapın vardı çünki kullandığın supplementler protein ve parçalayıcılar. Kolay gelsin :)

teşekkürler. 1,5 sene boyunca zaman zaman ara vermek zorunda kaldım tatildi vsydi derken. muhtemelen toplamda uzak kaldığım süre 1,5 2 ay kadardır.

lise yıllarımda basketbol oynadığım dönemde karın kaslarım vardı gene 1 tane mekik çekmeden muhtemelen oradan kalmış bir şey :)

spora ilk başladığımda zayıftım bir hayli evet.

yorum için teşekkürler

Her ne kadar fotolar seni cok da duzgun gistermese de, gelisim kaydettigin acık. Tebrikler. Benim de ins. oyle yagsız bir karnım olur.

teşekkürler dostum umarım seninde olur thums:

Vücut güzel atletik.Kol kaç cm sorması ayıp ?

teşekkürler.

en son ölçtüğümde(mayıs gibi) 41 cm geliyordu. şimdi kaç cm tam emin değilim.

vücut genel olarak güzel yanlız sanki baklavalarla birlikte göbekte öne doğru çıkmış geldi bana pozdan olabilir yada alkolik de olabilrsin:)

fotoğraf ekleme kurallarını oku ben bişey anlamadım resimlerden sanki hepsi aynı gibi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Atletli resimler eklememelisiniz.

not : fırsat bulunca değil başlık açarken resimler eklemelisiniz!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı