2008-2012 Genel Olarak Dev Değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim. Çok yakışıklı bi genç olacaksın, böyle devam et, takdir edilmeye ihtiyacın yok biliyorum ama devam et ve 15 - 16 yaşında aileninde izniyle bir eğitmene danış ve body building yapmanın senin gelişimini olumsuz etkileyip, etkilemediğini öğren. Herşey güzel giderse vücut yapmaya başla :=) Aferim sana!

Teşekkür ederim.Zaten body building yapmayacağım şimdilik.Yağ yakıp fit olacağım.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

tebrikler arkadaşım bence boyun uzadıkça dahada kilo verirsin :)

Teşekkür ederim :)

ben şimdi sana daha buyume cagındasın arkdasların top oyna takım sporları yap saglıklı beslen yaglıde ye gerek geldgınde cıpsde ye kolada iç cok takma bu işlerı daha ergenlık var bu yasta bole forumlara resımlerını koyarak vakıt harcama dıcem ama sen benı dınlemıcekmıssın gıbıme gelıyor boşver..

Ağırlık altına girme, aksi taktirde boyun kısa kalır. Arkadaşlar biraz sana yüklenmiş ama 9-13 yaşlardaki çocuklar bilgisayar başında popo büyütüyor. Bence ufak da olsa bir şeyler başarmışsın. Tebrik ederim :)

.

Kardeşim buradaki abilerin doğru söylüyor,yaşın küçük heves etmişssin belliki,evet dev bir değişim var lakin bu değişimdeki emeğinin az olduğunu düşünüyorum açıklamasınıda yapmak isterim;2008 de boyun kısa olduğu için kiloluydun tamam ama daha sonra boyun uzadı 1.73 kiloların da boyun uzun olduğu için daha az gözüküyor diye düşünüyorum,ergenlik döneminde bu tür değişimler normaldir,unutma bu spor çok emek ister dev bir değişim istiyorsan çok emek vereceksin beleşe değişim olmaz bu 1 ,ama itiraf etmek isterim ki ileride bu şekilde devam ettiğin taktirde çok güzel bir vücudun olacak bunuda unutma,derslerinide sporunla bir arada yürüt aksatma derslerini :) başarılar dilerim

Son düzenleme:
bu yaşta komplex yapmaya,ego tatmin etmeye başlamışsan eyvah ki eyvah :D
he bu arada illa birşeyler yapmak istiyorsan bu yaşta yapacağın en güzel spor yüzme olur.

Herkesin yazdığı aksine çok iyi bir yoldasın hiç bozma sporun zevkini tatmışsın sakın bırakma.
Bilinçli olarak yaptığını paylaştığın yazılardan anladım ; interneti didik didik et her türlü bilgi vs ile kendini donat.Profesyonel yardım al.Bu yaşlar kimilerine göre çok erken olabilir ama bence tam başlama yaşın devam et sakın ama sakın bırakma.
( Değişim kimilerine göre normal olabilir sana ergensin diye bilir sen zaten bunun bilincindesin ve bunun bilincinde olarak buraya fotoğraflarını koydun.Değişim yaşına bağlı olarak normal ama verdiğin bilinçli kilolar için Tebrik ediyorum )

Herkesin yazdığı aksine çok iyi bir yoldasın hiç bozma sporun zevkini tatmışsın sakın bırakma.
Bilinçli olarak yaptığını paylaştığın yazılardan anladım ; interneti didik didik et her türlü bilgi vs ile kendini donat.Profesyonel yardım al.Bu yaşlar kimilerine göre çok erken olabilir ama bence tam başlama yaşın devam et sakın ama sakın bırakma.
( Değişim kimilerine göre normal olabilir sana ergensin diye bilir sen zaten bunun bilincindesin ve bunun bilincinde olarak buraya fotoğraflarını koydun.Değişim yaşına bağlı olarak normal ama verdiğin bilinçli kilolar için Tebrik ediyorum )

sıkıntı şurda netde sürekli doğru bilgiler yok yanlış bi hareket öğrenir boy uzaması felan durabilir o yüzden diyorum bence bu yaş erken gerçi spor yapıyor gibide gözükmüyor ama neyse :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı