Sizce kim kazanıcak bu sene? Bu sene rakiplerinin durumunu bılmıyorum ama Ronnie Coleman birinci olur bence.
Ronnie COLEMAN tam bir sanatkar yaa, mr olympia cd sini her izliyişimde tuylerim diken diken oluyor .. özellikle sırt pozu verdiğinde, çok muhteşem oluyor.. harita gibi adam, jay cutlerde iri ama, roni kadar definisyon yok ..
Ben KEvin Levrone'u tutuyorum arkadaşlar. DOrian Yates girerse 2. olur,büyük ihtimalle ronnie kazanır
Okuyabildigim kadariyla su katilimcilar var : Ronnie Coleman USA Jay Cutler USA Dexter Jackson USA Dennis James USA Gunter Schlierkamp Germany Kevin Levrone USA Troy Alves USA Ernie Taylor England Mustafa Mohammad Jordan Lee Priest Australia Gustavo Badell Puerto Rico Chris Cormier USA Markus Ruhl Germany Kris Dim USA Darrem Charles Trinidad Ahmad Haidar Lebanon Craig Richardson USA Melvin Anthony USA Richard Jones USA Pavel Jablonicky Czech Republic Jaroslav Horvath Slovakia Johnnie Jackson USA Claude Groulx Canada Iron, nerden duydun Dorian Yates´in katilacagini ?
amcalar dehşet ya .çok sağlam kanka Dorian girecekmiş diye duydum ama aslını bilmiyorum valla kanka ne desem boş. Kas yırtılmaları da zamanla geçiyor ama abi heriflerde felaket ilaç var ve sağlam çalışıyolar o yüzden iğleşirmi iğleşmezmi yorum yapamam valla. Ben dorianın vucudunu ve Kevin 'ı çok severim ( kevin'ın önden göğüs omuz pozuna bayılıyorum.) ama roninin de hakkını yığemem valla bayağı büyük adam. benim sadece adama kanım sısnmadı
ronnie de dogru duzgun mide yok hic dikkat etmediniz mi ??? Bence adam bu acığı bacagıyla kapatıyo hem cok buyuk hemde paramparca bacakları ondaki gibi bacak kimsede yok Gunter de tersine cok uzun oldugu icin bacakları dolduramıyo