Abicim kadın beğense ne beğenmese nehormon sistemin oturmadığı için gelişimini tamamlamış birine göre daha fazla zarar görürsün.
boyun tipin vs iyi değilse steroidle yaptığın kasa kimse bakmaz.
genel olarak kası vs model tipin olmadıkça kadın vs de beğenmez beğenen kadınlar da genelde yollu bugün senle yarın başkasıyla olan ka*ar tipler olur.
özetle gerek yok
Hocam rica etsem bu konuyu biraz daha açarmısınız? peki pct de kullanılacak ilaçlarda değişiklik olur mu?[DOUBLEPOST=1535053895][/DOUBLEPOST]Ne kadar değersiz yorumlar yapılmış.20 yaş altı-üstü diye ayrım yapılmaz.Ergenlik ve sonrası dönem olarak ayrım yapılabilir belki.Hormonal aktivetenin stabil olmadığı ergenlik döneminde üreme sistemine ciddi zararlar verip doğal hormonal üretime tekrardan geri dönmek mümkün olmayabilir.Ergenlik dönemini bitirmiş insanlarda bile doğal testesteron üretimine tekrardan dönülememe riski bulunurken ergenlik sırasında kesinlikle bu riske girilmemeli.Gelecek için kısırlık riski barındırmaktadır.Problemler yalnızca üreme sistemi üzerinde değil,kolesterol ve tansiyona dair de kalıcı hasarlara neden olabilir.Genç yaşta kimsenin kolesterolle ilgili problem yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum.
Arkadaş ortamında vay be vücuda bak mı diyeceklerKullanıp ne yapacaksın neyşne yariyacak ? Arkadaş ortamında vay be vücuda bak mı diyecekler
Teşekkür ederim.Anabolikler başlığındaki bilgileri inceleyebilirsin.Şu an forumun bu konudaki tutumunu bilmiyorum.Bilgi vermek ne kadar doğru olur.Zaten yönlendirecek kadar bilgi verecek seviyede değilim yalnızca teorik birikimim var.
Değersiz yorum derken arkadaşa bilgi vermeye çalışıyoruz ayrıca 20 yaş altı üstü diye ben sınıflandırmadım soru böyle sorulmuş biz de sorusuna göre cevap veriyoruz.Ne kadar değersiz yorumlar yapılmış.20 yaş altı-üstü diye ayrım yapılmaz.Ergenlik ve sonrası dönem olarak ayrım yapılabilir belki.Hormonal aktivetenin stabil olmadığı ergenlik döneminde üreme sistemine ciddi zararlar verip doğal hormonal üretime tekrardan geri dönmek mümkün olmayabilir.Ergenlik dönemini bitirmiş insanlarda bile doğal testesteron üretimine tekrardan dönülememe riski bulunurken ergenlik sırasında kesinlikle bu riske girilmemeli.Gelecek için kısırlık riski barındırmaktadır.Problemler yalnızca üreme sistemi üzerinde değil,kolesterol ve tansiyona dair de kalıcı hasarlara neden olabilir.Genç yaşta kimsenin kolesterolle ilgili problem yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum.
Size yönelik söylemedim.Söylediklerinize hak veriyorum.Sağlık ve kas geliştirme özelinden uzak yalnızca çevre tepkisi,kadınlar ne düşünür,kaşar yaftalaması gibi sözler kullananlar içindi söylediklerim.-Değersiz yorum derken arkadaşa bilgi vermeye çalışıyoruz ayrıca 20 yaş altı üstü diye ben sınıflandırmadım soru böyle sorulmuş biz de sorusuna göre cevap veriyoruz.
İşte demek istediğim şey bu kime sorsam kafsaından birşey uyduruyorsen önce bir kas yap kas bak bakalım simetrin vs nasıl kasların nasıl.daha hayatında eline dambıl almamışsın hemen ilaç.o dergilerde gördüğün adamlarda bu ilaçları yıllardır kullanıyorlar.burda bu tür saçma sorular soran bir gencin bu kadar riskli şeyler yapması saçma.heleki karı kız içinse tam bir akılsızlık.
Hayatımda elime dambıl almadığımı nereden biliyorsunsen önce bir kas yap kas bak bakalım simetrin vs nasıl kasların nasıl.daha hayatında eline dambıl almamışsın hemen ilaç.o dergilerde gördüğün adamlarda bu ilaçları yıllardır kullanıyorlar.burda bu tür saçma sorular soran bir gencin bu kadar riskli şeyler yapması saçma.heleki karı kız içinse tam bir akılsızlık.
Sen herhalde arkadadin avukatısin.yd sen de kur yapıyorsun ve laflarıma alınıyorsun.bana bilgisiz demişsin.resmen güldüm@bordo14 böyle insanlar niye forumda varlar ? Bunlar gibiler yüzünden bu forumdan çok insan soğuyor. Bilgisiz cahil nezaketsiz üslupsuz... Kardeşimiz bir soru sormuş sana mantıklı gelmiyorsa veya bilgin yoksa cevap verme . yok karı kız için yapamlar akılsız yok eline dumbell almamış.. Sana ne bundan bu böyleyse bile. Soru hakkında bilgin varsa yaz yoksa yazma. Uyarmak istiyorsan da güzel bir dille uyar
Dambıl olayı basit çünkü hiç emek sarf etmeyen beleşçi kişiler iğne vururlar yd yarışma hayali olanlar vy vücut takıntısı olanlar.benim hoca öyle adamda vücut takıntisi var ve iğne vuruyor.peki söylesene başlayalı kaç ay oldu merak ettimİşte demek istediğim şey bu kime sorsam kafsaından birşey uyduruyor. Karı kız için sağlığımı bozacak kadar akıllsız değilim. Bir steroid kürüne girince dergi kapağındaki adamlar gibi olacağımıda düşünmüyorum. Yani sen 16 yaşındayken bunları düşünebilirs,imn fakat benim düşüncelerim farklı yönde.Sizden istediğim şey bana ekstr zararlarını anlatmanız.Neden daha tehlikei olduğu. Kullanayımmı kullanmayımmı diye sormadım.[DOUBLEPOST=1535538233][/DOUBLEPOST]
Hayatımda elime dambıl almadığımı nereden biliyorsun![]()
Abi gerçekten öyle herkes kendi kafasından birşey uydurup küre girmememi söylüyor. Ben küre girmemin ne şekilde daha zararlı olacağını ne şekilde pct yapmam gerektiğini soruyorum adam diyor küre girip ne yapacaksın kızlara hava mı atacaksın@bordo14 böyle insanlar niye forumda varlar ? Bunlar gibiler yüzünden bu forumdan çok insan soğuyor. Bilgisiz cahil nezaketsiz üslupsuz... Kardeşimiz bir soru sormuş sana mantıklı gelmiyorsa veya bilgin yoksa cevap verme . yok karı kız için yapamlar akılsız yok eline dumbell almamış.. Sana ne bundan bu böyleyse bile. Soru hakkında bilgin varsa yaz yoksa yazma. Uyarmak istiyorsan da güzel bir dille uyar
Sana bilinçsiz kurun zararlarini sayardim da kurallar var.banlanmak istemem.ama şunu bil phill healtte bile karaciğerinde tümör oluştuysa gerisini sen düşün.pct olayı basit HCG kullanman gerek.daha yazardım ama sen zaten ... NeyseAbi gerçekten öyle herkes kendi kafasından birşey uydurup küre girmememi söylüyor. Ben küre girmemin ne şekilde daha zararlı olacağını ne şekilde pct yapmam gerektiğini soruyorum adam diyor küre girip ne yapacaksın kızlara hava mı atacaksın![]()
Kürü n zararlarını güzel bir şekilde anlat yine aynı nezaketsizlik yine aynı herkese sallama. Evet ben kur manyağıyım sabah akşam yapıyorum..Sen herhalde arkadadin avukatısin.yd sen de kur yapıyorsun ve laflarıma alınıyorsun.bana bilgisiz demişsin.resmen güldümneyse. Herkes diyor yok 1 kereligine küre gireceğim diye millet sanıyor ki bakkala girip çıkıyor
.bu formda anabolizanlarin zararlarını vs kimse veremez anca kür kombinasyonu yazariz.pct denen şeyi doktor yazar.korucuyu doktor yazar.rich pianna bile diyor doktor ile basıyorum ve zarar gördüm buna değer mi diye.birda ha da artış artıs bana cahil deme güldürme beni
[DOUBLEPOST=1535543896][/DOUBLEPOST]
Dambıl olayı basit çünkü hiç emek sarf etmeyen beleşçi kişiler iğne vururlar yd yarışma hayali olanlar vy vücut takıntısı olanlar.benim hoca öyle adamda vücut takıntisi var ve iğne vuruyor.peki söylesene başlayalı kaç ay oldu merak ettim
Cidden muhatap alınacak biri değilsin.laflari carpitip duran birisin neyse hadi işine bak.Kürü n zararlarını güzel bir şekilde anlat yine aynı nezaketsizlik yine aynı herkese sallama. Evet ben kur manyağıyım sabah akşam yapıyorum..
Fark şu. Senin testosteron oranın 21 yaşındaki adama göre daha fazla. Sen şuan zaten steroidli gibisin ve şuan küre girsen parasına değeceğini düşünmüyorum. Tamam illaki etki görürsün ama 21 yaşındaki adam kadar fark edemezsin, gerek yok. Pek seveceğin bir cevap olmayabilir ama genetiğin sınırına ulaşmalısın. Verdiğin paraya değsin en azından.Arkadaşlar 16 yaşındayım ve benim steroid kullanmam ile 21 yaşındaki adamın kullanması arasındaki fark nedir? Salondaki hocam pct ile pek bir fark olmadığını söylüyor. Gerçekten merak eddiyorum.( arkadaşlar lütfen daha kaç yaşındasın önce bi büyü genetiğinşn sınırına ulaş demeyin kullanacak olanda doğru kullansın.)