20 Efsane Şampiyonun Kol İdmanları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar vermiş olduğunuz bu bilgiler için çoookkkkkk teşekkürler

Karasan hocama

Karasan hocam gerçekten eline sağlık harika olmuş. Bunlar birer hazine değerinde. Çoğu insanın en problemli bölgesidir kol. Kol iyi olursa diğer bölgelerin gelişmesi daha da hızlanıyor bence. Sayın hocam benim bicepslerimde ve tricepsimde epey boşluk var. Bunları doldurabilirmiyim? Veya iş işten geçmişmidir sence ? Hareketleri tam yaptığım halde boşluk çok. Uzatabilirmiyim sence??

Karasan acıkca soyluyorum vatana mıllete hayırlı bı adamsın, gosterdıgın emege saglık, ıyınıyetlı caban sana yol su elektrık olarak donsun

Bu makalenin ingilizcesini okumustum ben daha once... ancak bu kadar güzel bi turkce ile cevrilebilir.. Ah su bilgi ve edebiyattaki basarılarını... neyse tamam tamam baslamıyacam.. sadece cok gerilerde kalmıs bu postu biraz yukarı tasıyım istedim... Herkes okumalı.. Hatta Modlar, eger mümkünse, Ceviriler&Makaleler bölümüne KArasanin postladıgı kısmı derleyip koysanız süper olur..

2 YIL OLMUŞ AMA baya bi gözardı etmişler.. bu kadar ilgiyi hakketigi halde Karasan Hocam valla şu emeklerin şaşırtıyor helal olsun dedirtiyor..
Helal Olsun...
bugun yazılmışda yeni okumuşum gibi oldum tebrikler emeğinize sağlık ;)

acaba karasan gazeteci falamı :)

ya biz yeni başlayanlar ama geç kalanlar içinde bu resimlerin update i yapılabilirmi resimlerden mahrum kaldık :(( öyle müteşekkir oluruzki

dumbelllls

Faydalı konu , yeni başlayıp kol antremanı isteyenler okumalı...

Back
Yukarı