180 cm boyum var ve 6 ay önce 106 kiloydum . 6 ay önce artık kilo vermem gerektiğine karar vererek kendi çapımda yemekten kısarak dışarıda yürüyüş yaparak kilo vermeye başladım 99 kiloya kadar ilerletim böyle . Daha sonra spora başladım ama spora başlayınca 96 kiloya kadar ilerlettim sonra bir üşengeçlik oldu ve bıraktım sporu eski halime geri döndüm . Fastfood , kola , cips hepsine tekrar başladım ama yaşam tempomda eskisine göre bir hızlanma olduğu için kilo almadım . Böyle bir iki ay geçti . Sonra bir kız gördüm ve baya etkilendim. Aklımdan çıkaramayacak düzeyde , her an onu düşünüyordum . Onu tanımıyor olmama rağmen bir gece onu düşünürken dedim ki yarın yanına gidip onunla konuşacağım . Sabah oldu kalktım giyindim ve ayna karşısına geçtim sonra kendime baktım ve sen ne yapıyorsun be ayı dedim kendi kendime , bu halinle tanımadığın bir kızın yanına gidip ondan hoşlandığını mı söyleyeceksin , tokatı yiyeceksin suratına dedim kendime . Sonra sırf o hoşlandığım kız için tekrar kilo vermeye karar verdim 70 , 80 gün spor ve diyetle kilo verdim şuan 82 kiloya ulaştım . Ayrıca kızla tanışma fırsatı buldum , şuan konuşuyoruz ama sıradan iki insanın arasında geçen sohpetlerden öteye değil . 2 ay içerisinde bir 10 kilo daha verip kızla konuşmayı düşünüyordum ama şimdi ya bu kadar çaba harcamama rağmen 2 ay sonra reddedilirsem ben ne yapacağım diye dert oldu içime çünkü aylardır bu kız için yaptıklarımı bir bilseniz her an aklımda . Şuan içimde öyle bir soğuma oldu , ya tüm bu yaptıklarım bir hiç uğrunaysa diye kendi kendimi yiyorum .