20.02.2014'de başlayan yağ yakım günlüğü hedef 75

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgur06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah: 3 Yumurta beyazı , 1 domates , 1 salatalık , 5 zeytin , Çok az beyaz peynir , 1 bardak yeşil çay
Öğle: 150 Gr tavuk gögsü , 1 kase yoğurt , Karışık salata
Akşam: Light ton balığı 100 gr , salata.
Hocam bu besinlerden 120 gr proteinmi alıyosun ? Yoksa tozmu kullanıyorsun ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bana biraz az gibi geldide ondan sormustum sanırım benım yanlısım var :)

Ben hiç ara öğüne ihtiyac duymuyorum niyeyse bünye alıştı , sadece aksam yemekten sonra çaylar beraber canım birseyler istiyor :) evde kaju Antep var ama kendimi zor tutuyorum

Baykara icecek olarak süt ve ayran var öğünlerde onu yazmamış olabilirim.
a6ude5u4.jpg

ra7u9eja.jpg

a9uzereh.jpg

usta tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)
Bende diyet yapıyorum ama hiç acıkma duymuyorum ara öğün alıyo sayılmam ama arada sırada yiyorum programım şu şekilde
Sabah: 1 tane tam yumurta + 1 tane yumurta beyazı + 1 bardak süt + 5 tane zeytin + kibrit kutusu kadar light peynir
Öğlen: 1 kase yoğurt + 2 dilim ekmek VEYA 150 gram bulgur + 1 tabak salata + 2dilim ekmek + yarım muz
2saat sonra : Antreman
Ara öğün: Genellikle yemem ama canım isterse 1 avuç kuru yemiş
Akşam: yarım tabak çorba + 1 kase light yoğurt + 1 dilim ekmek + doyana kadar salata + 100 gram beyaz veya kırmızı et

Dün biraz diyetimin dışına çıktım , iş görüşmem vardı spor mülakatı olan cok
Şükür başarıyla geçtik mülakatı :) bugün tekrar spor ve diyete kaldigim yerden devam ediyorum. Dün yediklerimden dolayı biraz kilo almışim malesef . 83,5 kg oldum

Dün baya ağır bir kardiyo yaptım bugün meyvesini almışim :) 83 kiloya indim. Sabah haslama yumurta yerine 3 yumurtalı omlet yaptirdim biraz kalorisi fazla gibi ama canım istedi :)

Omlete sardım :) haşlanmış yumurtadan sıkıldım 2 gündür omlet yiyorum.
2 yumurta , yarım sosis , yarım dilim kaşar , biraz maydonoz ile omlet yaptım bir zararı olurmu diyet döneminde olduğum için yarım sosis ve yarım dilim kaşarın?
Ayrıca haşlanmış yumurta ile omlette ki yumurtanın protein değerleri aynımıdır?

Kilo vermem tekrar hızlandı. 81,6 oldum. Toplam 6,4 kg verdim yaklaşık 1 ayda

Hocam öncelikle tebrik ediyorum 1 ayı tamamlamıssınız neredeyse.
Bende sizinle cok yakın bi tarihte basladım diyete ve benzer bi beslenme programı kullanıyorum,tek fark ara ogunu aksatmamam sanırım

Bu kilo geçmişini tuttugunuz programın adını sorabilirmiyim acaba ?

Teşekkür ederim estiarte. Insallah hedefinize ulaşırsınız. Programın ismi fatsecret. Web sitesi , iOS ve android uygulaması var.

Bugün 81,2 ye indim. Şaşırtıcı bir sekilde hızla iniyorum bende anlayamadım :) kilo vermem durmuştu gecen hafta simdi tekrar başladı , yemeklerim aynı ama sporda hiit kardiyo sistemine basladim ve dumbell ile gogus çalısmaya basladim. Bunların etkisi var sanirim.Az kilo ile girmeme rağmen suan sırt kismim , arka kol kısmım ağrıyor. Bir yerde okumustum ağırlık çalısmasıda yag yakmaya yardım eder , bu dogru ise bu sekilde devam edeceğim

Teşekkürler.
Bu hafta benimde kilo vermem durdu aynı kiloda sabitlemiş durumdayım spora biraz daha asılmayı planlıyorum.
Dediğin doğru bu arada birçok yerde söyleniyor ağırlık kaldırmanın yağ yakımında büyük katkısı olduğu.Eğer bir de yeni başladıysan bunu yapmaya vücudu şaşırtıp tekrar kilo düşmesine yardımcı olmuş olabilir :)
Motivasyonunuz bol olsun :)

Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle vücudu sasirttigim icin hızlanmış olabilir kilo vermem bakalım bu hafta belli olur :) kilo verdigim icin motivasyonum iyi ama göbek ve göğüste hiç degisiklik yok gibi hissediyorum nedense , pantolonlarda fark etti ama bol gelmeye başladılar Kemer'de delik actim. Biraz daha vermem gerekecek sanırım. Göğüsler cok yağlı sadece gogus ağırlık çalışıyorum o yuzden . Sizimde motivasyonunuz bol olsun :)

Back
Yukarı