Kac kalori bunlar saniraam bulktasiniz ?Teşekkürler.Yaklaşık 1.5 yıl haftada 3 gün son 5-6 aydır ise haftada 4 gün idman yapıyorum.Her 2 ayda bir programımı değiştiriyorum.Şuan pazartesi ; Göğüs önkol Salı ; Bacak Perşembe ; omuz arka kol cuma ; sırt bu şekilde çalışıyorum beslenme olarak Sabah 5 yumurta beyazı 150 gr yulaf 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ve yağsız sütle tüketiyorum ara öğün 20-30 gram toplamda badem fındık spor öncesi öğünde 150 gram tonbalığı 200 gr bulgur spor sonrasında 250. Gr tavuk göğsü yanında patates fırında yatmadan 1 saat öncede 150 gr lor yiyorum Supplement olarak spor öncesi 10 sonrası 10 gram bcaa spor sonrasıda 30 gr whey alıyorum
2270 kalori yavaş yavaş bulka giriyorum evetKa
Kac kalori bunlar saniraam bulktasiniz ?
Bende bulktayimda istahim pek yok ve yemekleri yavas yavas yiyorum. Bide hayatimda hep tadi guzel seyleri yemeyi sevmisimdir yani herkes gibi ama benimki biraz abartiydi simdi yulaf haslama tavuk bulgur falan isin icine girince zorlaniyorum beslenmede insallah asicaz sorunlsti :s2270 kalori yavaş yavaş bulka giriyorum evet
TeşekkürlerMükemmel bir gelişim kasların çok iyi görünüyor baklavalar iyi çıkmış başarılar![]()
![]()
![]()
hocam antrenman programınızı yazabilir misiniz? faydalanmak isteriz çünkü kaslarınız çok iyi şekil almış.. hangi hareketler vard merak ettim doğrusu özellikle kol ve göğüsTeşekkürler![]()
Tabi ki dostum Göğüs ön kol :4x incline bench press - incline dumbell fly - dumbell chest press - decline machine press - (3 set)cable cross over 4x Düz bar ön kol - hammer curl - bicep curls machine genel olarak tekrar sayılarını 12-10-8-6 yapıyorum.hocam antrenman programınızı yazabilir misiniz? faydalanmak isteriz çünkü kaslarınız çok iyi şekil almış.. hangi hareketler vard merak ettim doğrusu özellikle kol ve göğüs![]()
Abi yanlis anlamazsan kasi oldurene kadar calisiyorsun sanirim yani bana degisik geliyor oyle calismak sence herkese o sekilde calismak yararmiTabi ki dostum Göğüs ön kol :4x incline bench press - incline dumbell fly - dumbell chest press - decline machine press - (3 set)cable cross over 4x Düz bar ön kol - hammer curl - bicep curls machine genel olarak tekrar sayılarını 12-10-8-6 yapıyorum.
Herkese yaramaz tabi ki şahsen ben verim alıyorum.Piramit yapıyorum yani 12-10-8-6 tekrar her set ağırlığı arttırıp tekrar sayısını düşürüyorum.Denemekten zarar gelmez deneye deneye kendine en uygun çalışma sistemini bulursun zatenAbi yanlis anlamazsan kasi oldurene kadar calisiyorsun sanirim yani bana degisik geliyor oyle calismak sence herkese o sekilde calismak yararmi
Anladim tesekkurlerHerkese yaramaz tabi ki şahsen ben verim alıyorum.Piramit yapıyorum yani 12-10-8-6 tekrar her set ağırlığı arttırıp tekrar sayısını düşürüyorum.Denemekten zarar gelmez deneye deneye kendine en uygun çalışma sistemini bulursun zaten