%2 Vücut Yağ Oranı

Abi orada cm cinsinden olanı isaretleyeceksin. İnç olarak cm hesaplarsan -20 bile çıkar.

Tanrı Türk'ü korusun.

internetteki yağ ölçüm sitelerine falan güvenme, en iyisi edindiğim bilgilere göre diyetisyene gidip onun bakması, kanını falan alıyolarmış öyle bakıyorlarmış galiba..

cm cinsinden giriyorum hatta ölçülerim şöyle:
boy 183
kilo 63
bel 69
boyun 36

SoldiersOfGod Doğru söylüyorsun binbir çeşit insan var. Sadece bu değerlerle ölçüm yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bu yağ oranı ölçümünü nerelerde yapabilirim? Bir de aç karnına mı gitmek gerekir?

Hastahanelerde diyetisyenlere yaptırıyorlarmış ölçümlerini, ben pek bilmiyorum nasıl olur olmaz, ölçtürmediğimden bilgim yok, ama aç gitsen daha iyi olur galiba kan vereceksin sonuçta..

Nette fotolar var belli yag oranlarindaki insanlarin,onlara birde aynaya bak en iyi cozum

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%2'yse şu an yaşamıyor olman lazım.

Nette fotolar var belli yag oranlarindaki insanlarin,onlara birde aynaya bak en iyi cozum

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O fotoğraflara baktım şimdi. Tahminen %9-13 arasında olduğumu düşünüyorum. Ama bunlarada pek güvenmemek gerek bence. Birinde %9-10 parçalı gösterirken diğerinde hafif yağlı hatlar o kadarda belirgin değil.

Back
Yukarı