2 kolum ortantısız gelişiyor

son zamanlarda dikkatımı çekti hep sol kolum daha güclü hem de sağ kolumdan daha iyi görüntülü fakat biceps çalışırken sol kolum sağ koluman daha çabuk yoruluyor bunda bir anormallık yok mu çok dikkatlı ve tam yaparım hareketleri

muhtemelen bir anomali mevcut...insanlar simetrik değilidrler esas olarak...simetrinin ekstrem şekilde ortadan kaybolması halinde bu tip "dengesizlikler "oluşabilir...

önemli olan "anomali "nin ne tipte olduğu , neden kaynaklandığıdır...

örneğin "lat ,omuz bölgelerinin " simetri konusunda anomali oluşturmuş olması , örneğin bir tarafın daha büyük olması sonucu bu tip düzensizlik oluşmuş olabilir...)

bu bende de vardı benimde sol kolur sağ kolumdan biraz daha inceydi düzenli olarak spor yapmaya başlayınca düzeldi.

Bendede aynı sorun var
Sol kolum çok daha gelişmiş.
Bunu üstadımız Şahin K gibi 1 saate yakın yaptığım masterbasyon seanslarına borçluyum.

Aşağıdaki linkte 5 inci dakikadan sonra çok ön emli hususlara değiniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=JKl_eIr8df4

benim düşüncem sağı gün içinde daha fazla kullandığımız için yoruluyor büyümesi yavaşlıyor ama sol daha fazla dinlendiği için daha hızlı hacim alıyor olabilir benim düşüncem bu yönde.

benim düşüncem sağı gün içinde daha fazla kullandığımız için yoruluyor büyümesi yavaşlıyor ama sol daha fazla dinlendiği için daha hızlı hacim alıyor olabilir benim düşüncem bu yönde.

Banada mantıklı geldi böyle olabılır yazı yazarken yemek yerken bilgisayar kullanırken sağ kol daha çok hareket ediyor fakat bu kadar fark olması ılgınc degıl mı

benimde sag kolum 34 cm sekilli
sol kolum ise 34,5 cm sag kolum kadar sekilli degil
bunun nedeni tabikide saglak olmam..

Back
Yukarı