2 kasi ayni gün yapamiyorum.

Arkadaslar haftada 3 gun calisiyorum.1 gun gidiyorum bir gun gitmiyorum. Gögüs ile önkolu-omuz ile arka kolu-bacak ile sirt kanati yapiyorum.fakast 1. Bölgeyi mesela omuzu bitirince zaten halim kalmiyor onun icinde arka kolu nyapamiyorum kolum kalkmiyo neden acaba.her kas icin 5 hareket yapiyorum.ama gerekli olanlar mesela göguste benc press,incline benc press,pullower,butterfrly,yatarak yana acis bun lar ayri ayri isi gormuyomu.

eger antremanını rahat cıkaramıyorsan beslenme duzenını bır gozden gecır derım ben eger antremandan 1 2 sat once karbonhıdrat agırlıklı beslenırsen daha rahat ıdman cıkarırısın ...

ne kadar suredır bu sporu yapıyorsun bılmıyorum ama benım aklıma ılk gelen seyler bunlar.. sonucta vucudu ne kadar beslersen o kadar ıyı calısırsın...

Vücudun 2 kası aynı anda çalıştırmaya düzenli beslenerek de ulaşamıyorsa günde tek kas çalışabilirsin. Tabi yeterince hakkını vererek..

Bİldigim kadarıyla spora yenı basladın. Yenı baslayanlar ıcın bır bolgeye 5 hareket fazla. 3le sınırlı tutarsan olumlu sonuclar alırsın.

Back
Yukarı