2 Haftalik Calisma Yas 14 Kilo 64 SS var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Thyrus

Üye
Merhaba arkadaslar,
Ben iki haftadir bb yapiyorum fakat daha onceden de spor yaptigim icin atletik bir vucudum var hacim kazanmak istiyorum spor salonuna gidiyorum fakat cok ilgilenmiyorlar benimle o yuzden burda sorma geregi duydum vucudum hangi bolgelerine onem vermeliyim yasim 14 1.77 boyundayim ve kilom 64 cok tesekkurler :) ve iki haftalik gelisimim nasil bunu merak ediyorum :)
(daha fazla resim atabilirim biceps felan icin) not:resimi foruma yukliyemedigim icin burdan attim

aslinda soru basligi yalnis oldu amacim bu isi 2 haftadir yapip ona gore nerelere onem vermem gerektigini nerelerde eksiklerim oldugunu ogrenmekti baslik biraz yalnis yansitti

kardesim sorunun yalnis oldugunu sadece nerelere agirliik vermem gerektigimi sordugumu az once belirttim di mi ? ayrica emin ol sen dedin diye konu kilitlenmiycektir tek orada takilip kalman gerisini okumaman senin problemin

kardesim sorunun yalnis oldugunu sadece nerelere agirliik vermem gerektigimi sordugumu az once belirttim di mi ? ayrica emin ol sen dedin diye konu kilitlenmiycektir tek orada takilip kalman gerisini okumaman senin problemin
Eksiklik diyorsan heryerin eksik bunu duymak istiyorsun herhalde kol omuz göğüs bacak sırt yorum yapılacak birşey yok 1 hafta önce koysaydında olurmuş

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı