2 Haftalık Bir Süre İçin Salona Gitmeden Çalışsam?

Arkadaşlar 11 ve 17 haziranda lys snavım var hazirandan itibaren salona gitmeyi mecburen bırakacağım sakatlık riskinden uzaklaşmak için neredeyse 17-18 gün falan spordan uzak kalacağım;

ygsden öncede 1 ay spora ara vermiştim hasta olmam ve ygs sınavı yüzünden ve geri döndüğümde kaldırdığım bütün kilolar düşmüştü sakatlanmıştım(1 hafta omuz ağrısıyla gezmiştim sonra geçti) 1 ay tekrar sayılarını bile arttıramadım şubat-nisan arası çöpe gitmişti önümüz yaz gene aynısı olsun istemiyorum ne önerirsiniz?

Hareket olarak aklımda bunlar var ancak salondaki gibi kurtaracak mı bilemiyorum

bacak: bulgarian squat, lunge
omuz: yok(amuda kalkarak şınav var sınavdan önce o hareket sakat başka öneriniz varsa yazarsanız sevinrim)
göğüs: chest dips, şınav
sırt: yok(barfiks demiri yok park falanda yok etrafta barfiks çekebileceğim)
triceps: bench dips
biceps: yok
karın: plank, crunch

önerileriniz var mıdır sırt omuz biceps için bodyweight hareket

Omuz için amuda kalkarak ayağınla duvardan destek al düşmemek için. Sonra şınav çekiyormuş gibi aşağı in ve kalk. Amuda kalkıp şınav çek yani. Biceps için de varsa küçük bi masayı barbell niyetine kullanabilirsin. Veya curl yapabileceğin başka bir eşya...

He bir de merdiven altından barifks çekebilirsin uygun bi merdiven bulursan.

Omuz için amuda kalkarak ayağınla duvardan destek al düşmemek için. Sonra şınav çekiyormuş gibi aşağı in ve kalk. Amuda kalkıp şınav çek yani. Biceps için de varsa küçük bi masayı barbell niyetine kullanabilirsin. Veya curl yapabileceğin başka bir eşya...

He bir de merdiven altından barifks çekebilirsin uygun bi merdiven bulursan.
barfikslik merdiven falan yok hocam önceden baya etrafı araştırmıştım :D

Back
Yukarı