2 haftadır spor yapıyorum/lütfen yardım

Merhabalar.
Yaklaşık iki hafta oldu fitness yapmaya başlayalı.
Boy;1.78
kilo;62
bel:72 cm
kalça:100 cm
üst bacak; 52 cm
alt bacak;32 cm
hedefim, genel olarak 5-6 cm arası incelmek, fakat daha önce 25 kilo verdiğimden dolayı bacaklarımda sarkma var özellikle iç bacaklarda ve biraz göbeğim var, yan karın kısımlarında yağ oranım fazla. Herkes fiziğin güzel diyor fakat ben hiç memnun değilim, incelmek istiyorum.
Sizlere sormak istediğim şey öncelikle hocam bi program hazırladı.
BACAK antrenmanı, 3'20 şeklinde, squat, swiss ball leg curl,pistol squat with TRX,hip trust,leg press,leg kickback ve sumo squat şeklinde.
UPPER BODY, lat pull down,trx row,seated row, swiss ball leg chest press,butterfly,ınclıne dumbell press,dumbell shoulder press,lateral raise ve butterfly şeklinde.3'12 şeklinde.
KARIN; crunch,horizontal cable trunk rotation,bycyle crunch, leg raise, deadlift, plankü plank kneetuck 3'20
KOL: bıceps curl,hamer curl,scott curl,push down,push down with rope,dumbell triceps kickbacks.3'12

ağırlık olarak leg press 60 kg fakat squat 5kg ile yapıyorum henüz yeniyim.
Ayrıca hergün hiit şeklinde koşu bandında 20 dakika kardiyo yapıyorum ve cycling grup egzersizine katılıyorum hergün yarım saat.

Beslenmeme dikkat ediyorum,protein ağırlıklı besleniyorum. Benim sormak istediğim hocam bu hareketlere leg extension,leg curl,hip adduction,walking lunge,calf eklemedi. Sizce bacak günleri bunları da yapmalı mıyım? İlk iki ay genel olarak incelmek ve kilo vermek istiyorum daha sonraki aylarda 40 kg squatlarla smith machinede çalışarak güçlenmek istiyorum beslenmeme de dikkat ederek, doğru mu düşünüyorum sizce sonuç alır mıyım bu şekilde ayrıca hergün evde iki saat pilates yapıyorum.[DOUBLEPOST=1527616711][/DOUBLEPOST]amacım incelmek olduğu için çok yüksek ağırlıklar kullanmıyorum, yanlış mı yapıyorum sizce? Belimi 5 cm inceltsem dünyalar benim olacak , karın egzersizleri yeterli midir sizce?
zaten bunu iki ay uygulayacağım ama içimde bir şeyi eksik yapıyormuşum gibi bir his var, vücudum çok sıkı olmadığı için kardiyoları azaltmam mı gerekiyor acaba? Ayrıca beslenme olarak, gram olarak ölçmüyorum fakat protein ağırlıklı besleniyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı