2 günlük program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asrin78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asrin78

Üye
Merhaba arkadaşlar!
salı günü salona başladım deha önce vede çalışıyordum!gittiğim yer belediyenin salonu malesef haftada 2 saate izin veriliyo!2-3 ay sonra maddi durum düzlince normal bi salona geçeceğim!
bu haftanın 2 günün nasıl kullanmam konusunda görüşlerinizi almak istedim!

göğüs
bench press
incline bench press
dumbell flyer
dumbell pluvver

omuz
front dumbell raise
lateral raise

biceps
burbell curls
preacher curls

triceps
tricepspush down
dumbell french

trapez
standing dumbell upright row
veya upright burbell row

sırt
wide griplat pull down

bu programı 3*8 set şeklinde yapmayı planlıyorum!
Sorularım şu!
evimde 5 kg lik dumbellar var!
haliylen fazla ağır değil!
bazı hareketleri eve kaydırmayı düşündüysemde maximum ağırlık çalışamıycam!
bu programı 45-50 dk ya sığdırabilirim sanırım!
Ama haliylen performans düşüklüğü olcak!
forumda antrenamn öncesi cardionun kas gelişiminde etkili olduğunu okudum!
bana da ısınmak mahiyetinde yararlı geliyor gibi!off günlerimde sahilde koşmak şeklinde cardioyu antreman haricine kaydırmalımıyım!
karın hareketlerini haliylen off günlerde evd eyapıcam!
programın sırasını ve uygun gördüğünüz hareketleri değiştirip 1 saate yetecek şekilde revize etmeme yardımcı olurmusunuz arkadaşlar!
Yardımları olan herkeze şimdiden teşekkürler

bişey yazmayı unuttum gittiğim salonda hoca var ama çok yetersiz eminim ben ondan daha bilgiliyim forum sayesinde!ztn adamın vücudu görseniz anlarsınız !!salona gelen tiplerde ztn zayıflama amaçlı salondolar ..bu yüzden hocadan yardım alamıyorum!ztn bişeyler gösterdi yarım yamalak benim bilfiğimi anlayınca sen biliyosun kendi kafana göre takıl dedi bana!

bişey yazmayı unuttum gittiğim salonda hoca var ama çok yetersiz eminim ben ondan daha bilgiliyim forum sayesinde!ztn adamın vücudu görseniz anlarsınız !!salona gelen tiplerde ztn zayıflama amaçlı salondolar ..bu yüzden hocadan yardım alamıyorum!ztn bişeyler gösterdi yarım yamalak benim bilfiğimi anlayınca sen biliyosun kendi kafana göre takıl dedi bana!

GERÇEKTENDE GÜLÜNESİ Bİ DURUM :lol:

Back
Yukarı