2 günde 4kg aldım Şeker hastasımı oluyorum yardım edin

Dostlar psikoloji olarak çöktüm eskiden direyetli ve iradeliydim üni okurken evden uzakta kilo almadım spor yaptım kilomu korudum eve geldiğimde annemler kilo vermişsin felan dediler cuma gecesi eve geldim saolsunlar tatlı tuzlu ne kadar abur cunur varsa midem patlayana kadar yedim öyle diyim bu sabah aç karnına ölçülünce 74 kg oldugumu gördüm kendimi durduramıyorum adam gibi yemek de yiyemiyorum verdiğim emekler boşa gitmiş gibi hissediyorum göbeğim çıkmadı ama karın kaslarım yok olmuş gibi ne spor yapasım var ne bişey lütfen yardımcı olun

Hiçbir şey yok, sorun yapma. Şimdi gidip kaç kalori aldığını hesaplıyorsun ve gelip buraya yazıyorsun. Geri kalan kilolar su olduğu anlaşılacaktır, yani ödem.

Ben de zamanında öyle yapardım. Günde 12 bin kalori aldığım olurdu. Hatta birazdan 5 bin kalori civarını göreceğim. Clean bulktayım ama bugün biraz salıp, kirliye bulaştım.
Ayrıyeten bazı zamanlar çok yedikten sonra bir günde 2 kilo aldığım oluyordu. Bunun çoğu tabii ki su.. Anlamak için göbek bölgendeki şişliğe bakıp karar verebilirsin.

Tavsiyem bir 18 saat aç kal iştahın kesilecektir. Ondan sonra normal şekilde beslenip ertesi gün sporunu ve kardiyonu, yürüyüşünü yap. Dengeli ve sağlıklı beslen, yeşil çay, kahve ve bol bol su tüket.

Senin sandığın gibi kilo alımları bu kadar basit olsaydı memleket obezden geçilmezdi. Bulk yapan arkadaşlar hep obez olurdu. :) benim gibi yemek canavarı da dahil..

SŞDFLLŞDS onlar sağlıklı kilolar sorun etme anne yemeğinden zarar gelmez :D göbek bölgesindeki kaslar su içsen bile kaybolabilir bir süreliğine su toplar yani anil1098 dediği gibi

Hocam düşük kalorili diyetten sonra muhtemelen vücudun su toplamış olabilir bunun yanında glikojen depoların dolmuştur, ayrıca halan sindirim de olan besinler de vardır. Ortalama 1 kg 7000 kaloriye denk düşüyor 2 gün de bu kaloriyi alman çok zor panik yapma.

Back
Yukarı