2 gündür geçemeyen PUMP ağrılara neden oluyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zizxy

Üye
arkadaşlar merhaba.
5 aylık body building geçmişim vardı. 4 ay ara verdim cumartesi tekrar başladım. İlk günüm olmasına rağmen %100ümü vermeye çalıştım öyle de oldu..
Spor bittikten sonra tatlı ağrılarım başladı. İlk başta sevindim güzel antreman çıkardım diye. Daha sonra elbise giyerken bile zorlandım. İlk gün olduğu için böyle tabi daha önce tecrübeli arkadaşlar vardır aramızdan yorumları bekliyorum..

Krdzm 4 ay ara vermişin vucudun ham olmus 2 3 gun cekersin bu agriları normal

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krdzm 4 ay ara vermişin vucudun ham olmus 2 3 gun cekersin bu agriları normal

Pantalonuma cüzdanı koyarken bile kasılıyor. Acaba kas gevşetici işe yarar mı? Yada doktora görünmeyi gerektirecek bi durum varmı?

Muhtemelen hamliktandır 1 haftadan fazla surerse doktora gorünmelisin ve salonda hareketleri nizaminda yPtigina dikkat et kendini sakatlamış olabilirsin

Muhtemelen hamliktandır 1 haftadan fazla surerse doktora gorünmelisin ve salonda hareketleri nizaminda yPtigina dikkat et kendini sakatlamış olabilirsin

Sakatlık düşünmüyorum çünkü. Cumartesi günü Gögüs-Sırt-Omuz-biceps-triceps çalıştım. Alt vücut üst vücut olarak.
Ağırlıkları 3 set 10 tekrar yapabilecek kadar ve 3 setin son tekrarlarını ıkınarak kaldırabileceğim ağırlığı taktım. Anlayacağınız birden yüklendim vücuda. Gögsüm kollarım sırtım ve omuzlarım. Çalıştığım tüm bölgelerde ağrı var

Sen ara verdin ve ilk basladiginda üst/alt vucut girdin günde 5 bölge girdin bu sana agir gelebilir dikkat et overtraining olabilirsin gunde 3 bolge calısman yeterlidir

1 kasi haftada 2 kere çalıs mesela
Pazartesi
gogus sirt triceps
Sali
Omuz biceps bacak
Carsamba dinlenme
Persembe
Pazartesinij aynısi
Cuma
Salinın aynisi

Boyle dene istersen

Programımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü ben 4 ayda 82.5 kg bench press yapıyordum. 3 set 6-8 tekrar şeklinde. Ve çok iyi ağırlıklar arttırıyordum sağlam beslenerek.
Dediğin gibi overtrainnig olabilir. Kendime dinlenmek için vakit ayırmalıyım.

Geçen gün penc press yaparken dirseğimin altından çıt diye ses geldi 120 yaparken sol dirsek teki sıkıntı sebebi ile 50 yi kaldıramaz oldum öneriniz nedir arkadaşlar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence programı değiştirmene gerek yok.
Uzun süre ara verdiğinden sebep ağrı yapmıştır,beslenmen antreman temposuna uymamıştır normal bir şey kafana takmana gerek yok 4-5 güne düzelir olmadı 1-2 gün off ver

Bence programı değiştirmene gerek yok.
Uzun süre ara verdiğinden sebep ağrı yapmıştır,beslenmen antreman temposuna uymamıştır normal bir şey kafana takmana gerek yok 4-5 güne düzelir olmadı 1-2 gün off ver
3. Gün biraz daha esnekleştim gibi. En büyük sebebi eski ağırlıklara yakın ağırlıklar kaldırmaktı ama pişman değilim

Back
Yukarı