2 gün 3 er bölge 1 gün full body ?

freeemre

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda 1 yıldan fazla düzenli spor yapmış oluyorum, şu ana kadar ki kısımla ilgili şöyle bir başlık açmıştım
https://www.bodyforumtr.com/threads/10-ay-bitti-gelişim-ve-sonrasında-verilen-program.137373/

Asıl sorum şu an haftada 3 günden fazla antrenman yapma şansım olmaması bu durumda
Aynı kas gruplarını en azından haftada iki kere çalıştırabilmek için

Ptesi 3 bölge Göğüs /Biceps/ Sırt
Çarşamba 3 bölge Omuz /Triceps/ Bacak
Cuma Full Body her bölge için 2 hareket (biceps triceps 1 er hareket) olacak şekilde

Çalışmayı düşünüyorum, ancak bu şekilde bir rutin hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok, verim alabilir miyim. fikirlerinizi öğrenmek istedim.

yeni başlamadığına göre haftada 2 kez çalışması gerekir diye bir takıntı yapmana gerek yok.
aynı gün göğüs sırt nasıl verimli olacak?
öyle bir çalıştırırsın ki bir hafta çalışamayacak hale gelirsin.
ben daha çok hareketin formuna ve negatiflere dikkat ederek ve doğru ağırlıkla çalışarak haftada 1 den fazla göğüs giremez oldum ayrıca tricepsede ek 1 hareket yeter hale geldi.
dediğimi gözden geçir 3 günün doğal sporculara yettiğini göreceksin.
yok ben bunu deneyim diyorsan 1 ay uygula kim ne derse desin kendi vucudundaki farkı görecek olan sensin.

yeni başlamadığına göre haftada 2 kez çalışması gerekir diye bir takıntı yapmana gerek yok.
aynı gün göğüs sırt nasıl verimli olacak?
öyle bir çalıştırırsın ki bir hafta çalışamayacak hale gelirsin.
ben daha çok hareketin formuna ve negatiflere dikkat ederek ve doğru ağırlıkla çalışarak haftada 1 den fazla göğüs giremez oldum ayrıca tricepsede ek 1 hareket yeter hale geldi.
dediğimi gözden geçir 3 günün doğal sporculara yettiğini göreceksin.
yok ben bunu deneyim diyorsan 1 ay uygula kim ne derse desin kendi vucudundaki farkı görecek olan sensin.

öncelikle yanıt için teşekkürler, mevcutta da 4 gün iken aynı bu şekilde çalışıyordum, hareketlerin çoğu serbest ağırlık , çok az izole hareket kullanıyorum, en çok dikkat ettiğim şey form ve tempo zaten, bu geçici olan antrenman sayısında gelemeyeceğim bir günü toparlamak adına izole hareketlerinde dahil olduğu ilk iki güne nazaran biraz daha hafif bir fullbody idi kafamdaki

Back
Yukarı