2 gün üst üste aynı yere yüklenirsem sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Myantal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Myantal

Üye
1. gün programımda
alt göğüs,üst göğüs,ön kol çalıştırıyorum
2. gün programımda
sırt,arka kol,omuz,kanat çalıştırıyorum

soruya geçicek olduğumuzda 1. gün programını 1 hafta boyunca üst üste uygulasam herhangi bir sorun olur mu? ağrılar uzun sürer mi ?

Ağrı olmaz, ama onun dışındada hiçbir şey olmaz. Yani hiçbir gelişme kaydedemezsin.
Bu konuda hiç bir bilgim yok yorumunuz için teşekkür ederim fakat neden gelişme olmuyor ? az buz bildiğim kadarıyla bir bölgeye ne kadar çok yüklenirsek gelişme o kadar fazla olur bi makalede okumuştum.

Bu konuda hiç bir bilgim yok yorumunuz için teşekkür ederim fakat neden gelişme olmuyor ? az buz bildiğim kadarıyla bir bölgeye ne kadar çok yüklenirsek gelişme o kadar fazla olur bi makalede okumuştum.
Nerde okudun o makaleyi tamamiyle yanlış kaslar çalışınca değil dinlenirken ve beslenirken buyur ıstersen kusursuz bir çalışma progrmaın olsun beslenmen yetersızse gelişemezsin dinlenmede aynı

hamallara bak sabah akşam karınca gıbı calısıyorlar o zman onların çok buyuk kaslrı olması gerekıyordu ama çöp gibiler

her kas grubunu haftada 1 kere çalışmak yeterli.

S- Bir kas grubu haftada kaç kere çalıştırılmalı?
C- Kaslar çalışırken değil dinlenirken büyürler.Bu yüzden küçük kas grupları en az 48 saat , büyük kas grupları enaz 72 saat dinlendirilmelidir.Sonuç olarak her kas grubunu haftada bir kez çalıştırmak yeterli olacaktır.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/antreman-ile-lgili-en-ok-t11362.html

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı