2. El Dumbell Alınır (5-10 KG Arası)

RtnCbk

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Spor salonuna gidemiyorum ve dumbell'lar biraz pahalı. 2. el ve satmayı düşündüğünüz dumbell var ise almayı düşünüyorum. En az 5 KG en fazla 10 KG olsa süper olur. Dumbell'larınızın fotoğrafını ve iç dolgusunun nasıl olduğunu söylerseniz süper olur. İyi günler, iyi çalışmalar. :)
Not: Mersin'de yaşıyorum.

36 kiloluk dumbell set almıştım ayarlanabilir vinly kaplı birini satmayı düşünüyorum
1 adet içi dolu kısa bar=1 kilo
2 adet 1 kilo
2 adet 2.5 kilo
2 adet 5 kilo
yalnız 5 kiloluklar baya bi büyük haberin olsun almayı düşünüyorsan fiyatı söylerim. daha 1 haftalık herhangi bi çatlama yok düzgün kullanırsan yere hızlı bırakmassan çatlıycağını sanmıyorum.

36 kiloluk dumbell set almıştım ayarlanabilir vinly kaplı birini satmayı düşünüyorum
1 adet içi dolu kısa bar=1 kilo
2 adet 1 kilo
2 adet 2.5 kilo
2 adet 5 kilo
yalnız 5 kiloluklar baya bi büyük haberin olsun almayı düşünüyorsan fiyatı söylerim. daha 1 haftalık herhangi bi çatlama yok düzgün kullanırsan yere hızlı bırakmassan çatlıycağını sanmıyorum.
Fiyatı nedir? ve nerede oturuyorsunuz?

7,5 ayarlanabilir dumbell seti protecth in ve 2, 5 kg 2adet plaka ve bar 2, 5kg1, 5 kg 2adet dambıl ve 2cift el yayi istanbuldan toplam 10, 5 kg agirlik ve el yayi 4 adet toplam 60 tl kargo benden ilgileniyorsan mesaj at

Bir çift 10luk var bende. Dışı plastik içi kum sanırım. Çok işimi gördü ama yetmiyo artık. 50'Ye veriyim. İstanbul / kartal

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı