• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 bucuk aylık çalışmamm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.5 ay önceki resimlerini koysaydın gelişme hakkında yorum yapılabilirdi ama bu durumda yapılamaz. Vücuda göre kanatlar çok ileride ve şekilli. Trapez resimlere bakarsak iyi görünmüyor.

• Like
Reactions: mix
2.5 aya gore gercekten ıyı bır ıs cıkarmıssın..Ama arkadasında dedıgı gıbı trapezlerını eksık gordum onun dısında vucut genel olarak 2.5 ay ıcın oldukca ıyı..Ilk halını bılmesekte...

• Like
iki bucuk ayda ve evde bole bır vucut ımkansız kusura bakma
sana katışıyorum
arkadaş yanlış anlmasın ama ego tatmini yaşıyor galiba :)
gayet işi iş çıkarmışssın
herkezin kolay kolay gelemiyeceği bir noktadasın ama konu öyle bir şekilde açılmışki sanki 2.5 ayda direk bu vücudu yapmışsın hemnde evde...

burda 2.5 aylık bir emekten çok daha fazlası var
ama tebrik ediyorum nekdar sürede yapmışsan yap iyi bir vücudun var

• Like
yüzme veya basket tarzı bir alt yapı olduğu kol-omuz-kanat yapısına bakarak kesin diyebiliriz. aksi halde sıfırdan 2.5 ayda üstelik evde bu vücudu yapmak hayal olur, yaptım diyenin de dürüstlüğünden şüphe ederim. ne kadar mükemmel bir genetik olsa bile 2.5 ayda hem o şekilde hacim alıp hem de onu parçalamak hele ki profesyonel bir destek ve ilaç almadan imkansız bence.

vücud hakkında yoruma gelirsek gerçekten oldukça başarılı olmuş,genetik olarak da şanslı görünüyorsun, bu tempoyu bozmadan başarının devamlı olmasını temenni ederim.thums:

• Like
cok güzel vucut olmus benim kardesim mesela ornek vereyim yıllarca top oynadı 6-7 ay kickboks yaptı 1,5 aydırda bodyle ugrasıyor beslenmesini programı tabiki ben hazırlıyorum suanki durumu cok iyi normaldede zayıf bir insan ama suanki hali cok degişti bir ara resimlerini atayım size

• Like
güzel vücut yapmıssın ama üst göğüz çalışman daha iyi olur bnce . ama 2 aylık çalışmada bukadar yapılması zor bence önceden alt yapın varmış

• Like
2,5 ayda evde buna yakın vücut yapmak mümkün. Alt yapı da varsa yapılır.
Çok define bir vücut görüyorum. Bir kaç ay bulktan sonra tekrar definasyona girerseniz çok iyi şeyler olur. Şu an olumsuz bir tarafınız yok. 2,5 ay çok kısa bir süre.

• Like
kimse kusura bakmasın ama bu vücudu evde 2.5 ayda yapmayı bırakın salonda bile çıkmaz bu kadar sürede bu vücut istediğin kadar inkar et ben inanmam kusura bakma. hımm birde o kanatları evde hangi hareketle uzattın acaba.belirli bi alt yapın varsa sporu bırakdıkdan sonra hiçmi yağlanmadın, hiçmi kilo almadın o baklavalar 2.5 ayda yapılacak bişey değil tabi bu fitliği koruduysan o ayrı o zamanda ara vermemiş olman gerek. neyse 2 sene sonra evden çıkan ilk olympia olabilirsin.

dostum 7 senedir barfix cekiyom anca şimdi ilerlettim kanat kası yaptımdan haberim yoktu sonradan fark ettim :D bayadırda hiç calısmamıstım düzenli olarak düzenli agırlık caısmam 2 bucuk ay birasda cok yüklendim için böle oldu

öncelikle kanatların gerçekten iyi gelişmiş.ama o kanatların o şekilde 2.5 ayda gelişmesi imkansız gibi bişey seninde dediğin gibi uzun zamandır barfix çektiğinden dolayı gelişmiş olabilir.

2,5 ay önceki resimlerini bu resimlerin yanına koyarsan daha net bişeyler söylenebilir.Six packlerde görünüyor.arkadaşların dediği gibi kütleye gidebilirsin bulk olabilirsin sonra definasyona girebilirsin.

Benim kafamıda kurcalıyor şu sırada kütle olayı çok zaman kaybettim şimdi bir yanım kütleye git diyor bir yanım yaz geldi nezaman kütle yapıcaksın nezaman diyete giriceksin diyor.Erteleme yapıcam sanırım.

Güzel vücut ileride çok daha iyi olacaktır tebrikler.

• Like
Back
Yukarı