2 aylik gelisimim nasil(resimsiz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar 2 aydor vg yapiyorum olculeri yazacagim az cok kafanizda sekillenir sozce glisimim nasil yorumlarinizi bekliyorum
72 kilodan 77 kiloya ciktim ekstra yaglanma yok
Gogus 94-102 latler acik 109
Omuz 114-118
Biceps 32-36
Ust bacak 56-58
Belimde degisme yok cunku kardiyolardan kaciyordum hocam kizdi basimda bekliyor artik:D
Kalflarim ilginc sekilde cok aci cekmeme ragmen hala ayni 36lar
Yorumlarinizi bekliyorum

Yok 183 boyum var bide takviye almadim evde ne bulduysam onu yedim ama genel olarka tavuk et eksik olmadi masamdan sadece gramaj tutmayabilir okadar
Güzel hocam devam madem fotoğraf olmadan pek bişey söylenmez ama bacaklar ince galiba diğer gelişimler güzel özellikle gögüs gelişimi.

Güzel hocam devam madem fotoğraf olmadan pek bişey söylenmez ama bacaklar ince galiba diğer gelişimler güzel özellikle gögüs gelişimi.
Ust bacaklarim ince durmuyorlar vucuda gore ama alt bacaklarim ah o kalflar incecik santimdende belli zaten ama soyle bi durum var olculer guzel artti ancak ya gelistim yada ayna karsisinda ben fark edemiyorum sanki ilk gunki gibi gozukuyorum kendime kollarimin dolgunlastigini goruyorum latler falan genisledigimi hissediyorum ama gogus kaslarimin gelistigini fark edemedim ilk gun bis barla calisiyordum suanda bar+iki yanda 5er kiloyla calisiyorum bana gelisememisim gibi geliyordu belki biraz yagli olduklari icindir bilmiyorum ama baska tavsiyeleriniz varsa hareketler hakkinda beslenmede vs seve seve dinlerim

Back
Yukarı