2 aylik gelişimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
radyasyon, zorunlu pozları eklemediysen de 2-3 tane vücudunu çıplak olarak görebileceğimiz resim ekleseydin keşke..
bu şekilde sana yorum yapılamaz zaten başlığında kilitlenecektir..
saygılar..

radyasyon, zorunlu pozları eklemediysen de 2-3 tane vücudunu çıplak olarak görebileceğimiz resim ekleseydin keşke..
bu şekilde sana yorum yapılamaz zaten başlığında kilitlenecektir..
saygılar..
teşşekürler yorum için biliyorum çıplak olsa daha iyi olurdu ama zaten bölüm adı üye fotorafları çıplak üye fotoları değil:D neyse iyi bir kameram olursa cekerim koayarım saolun

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:35 ----------

ne bileyim bi göğüs. bi kol , pazu vücut göremiyorum ben orda. nerden anlacağız gelişimi. biraz mantık kursan :)
haklısın bende öylesine ekledim zaten :D hiç kafamda yoktu böyle birşey spora basladan önce cekindigim fotorafdaki giydigim kıyafeti giydigimi farkettim. sonra böyle bir konu actım:D tşkrler yorum için iyi bir kamera edinince cekicem fakat eskiye ait yine bir fotom olmayacak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:38 ----------

ne bileyim bi göğüs. bi kol , pazu vücut göremiyorum ben orda. nerden anlacağız gelişimi. biraz mantık kursan :)
afedersin ama bu lafı sokmak içinmi üye oldun sen buraya:DD hayır mesaj sayın 1 de:D

he 5 yıldır forumdayım. seni takip ediyorum. bu fırsatı yakaladım kaçırmam dedim :D yok ben 1 yıldır uğraşıyorum sporla sureklı forumdayım ama ilk yorumum sana denk geldi :)

2 ayda sadece hatlar belirginleşir bence ben de yeni başladım 2 aya yaklaıyorum kollarda gelişme görebiliyorum omuz ve göğüste de ama çok farkedilmiyor henüz öyle. kolda 1-2 cm arttı sadece normaldir de sanırım ?

Saka yapıyosun heralde hic bi bölgen belli olmuyo üstelik bide siyah giymişin bütün hatlar ice kapansın belli olmasın diye burdan bileklerine yorum yapiyim istiyosan bileklerin ince ...

2 ayda en ufak bi gelişim sağlayamamışsın.
tek fark birinde tişört siyah diğerinde soluk lacivert.

2 ayda ne gibi bi gelişim sağlamayı bekliyorsun ki?ufak bi şişme görüyorsan et kesmiştir o kadar.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı