2 AYLIK BEFORE AFTER ##

2 aya göre nasıl

• Süper

Votes: 11 68,8%
  • Kötü

Votes: 5 31,3%

• Total voters
    16
Belki bazı arkadaşlar abiler ablalar 2 ayda hiçbir şey belli olmaz bu spor uzun zaman alıyor diyebilir doğrudur haklılar fakat ben kendimi böyle motive ediyordum ve kendimi motive ettiğim gibi başka insanlarıda hiç yokdan motive etmek isterim
BEN 20 MAYIS YANİ TAM GEÇEN SENE SPORLA URAŞIYORDUM HAZIRAN GİBİ BIRAKTIM HİÇBİR GELİŞME YOKTU BESLENMEM YOKTU AÇIK NET KONUŞMAK GEREKİRSE ARTIK 2 AY OLDU BÜGÜN İLE 28.02 DE BAŞLAMIŞTIM 28.02.2017 DE ALLAHIN İZNİYLE İYİ Bİ YERLERE GELDİM BESLENMEMİ DÜZELTİNCE HEDEF ANTRENÖRLÜK BELGESİ

BU TAM 20 MAYIS 2016 GEÇEN SENE BODY İLE URAŞIRKEN BUNLAR İLE MOTİVE EDİYORDUM :(
4rGNcn.jpg

http://hizliresim.com/QMYE1r

BU DA BU SENE 2 AYLIK KOLUM BAŞLAYALI 2 AY OLDU

9bTC6g.jpg

2EISEB.jpg

yeni başlayan arkadaşlara tek önerim antreman öncesi haşlanmış yumurta veya tavuk felan gömün sonra gidin etkisi MUAZZAM :D

İYİ KÖTÜ YORUMLARI BEKLİYORUM 2 AYLIGIM ŞUAN İLK FOTOGRAFTAKİ GEÇEN SENEKİ BODY İLE URAŞTIGIM VE O FOTODAN SONRA BIRAKMIŞTIM BU YIL 2 AY ÖNCE TEKRAR BAŞLADIM EKSİKLERİM NELER KOL DA DİGER OMUZ SIRT GÖGÜS YARIN ATICAM[DOUBLEPOST=1493407383][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1493408439][/DOUBLEPOST]+++

Son düzenleme:
Zzzxzz ben forumda yeniyimde sana bi konuda danisabilirmiyim ben 3 aydir fitnesse gidiyorum gainer kullaniyorum her neyse sporu birakmak zorunda kaldim cunku belim agridi benim bildigime gore oyleydi doktora gittim birsey bulamadı mr sonucu krem sprey ve agri kesici verdi ama etkisini goremedim bugun 3. Gunum kullanali biraz daha beklemem gerekiyormu bilmiyorum ama kullanmaya devam edicem benm sorunum su uzere ben agrinin kuyruk sokumunda oldgunu farkettim yani belde oldgu pek sayilmaz bende arastirdim kuyruk sokumu agrisi diye ve sebepleri bana uyuyor agir calisma cok zorlama ve bacakta keskin agri diye benm bacagima cok keskin agti giriyor yani simdi anladim kuyruk sokumu ağrısı oldgunu ama kuyruk sokumunda hata olsaydi doktor mr sonuçlarında gormezmiydi suan spor yapma istegim cok fazla digerli gidip yirtinana kadar calisirken benim evde oturmam cok koyuyor lütfen yardımcı olurmusunuz

buu işin forumla alakası yok biz doktor değiliz bu iş röntgene bakar birader git hastaneye doktor odası mı yazıyor :(

bak sana bi tavsiye de ben veriyim antremanlardan 1 saat önce pirinç pilavı tıka basa yiyebilirsin 1-1.5 saat önce yeterlidir antreman performanslarında bastığın ağırlıklarda ciddi anlamda artış olacaktır fark edeceksin
o yumurtayı tavuğu da antremandan sonraya bırak kas çalıştıktan sonra protein alırsan biraz daha etkisini görürsün

umarım tekrar sporu bırakmazsın hayatta başarılar dostum :)

bak sana bi tavsiye de ben veriyim antremanlardan 1 saat önce pirinç pilavı tıka basa yiyebilirsin 1-1.5 saat önce yeterlidir antreman performanslarında bastığın ağırlıklarda ciddi anlamda artış olacaktır fark edeceksin
o yumurtayı tavuğu da antremandan sonraya bırak kas çalıştıktan sonra protein alırsan biraz daha etkisini görürsün

Tavuk 3 4 saatte sindiriliyor. Yani spora gitmeden önce ve sonra 2öğün protein almak daha mantıklı. Pirinç konusunda haklısınız ama hem öncesi hem sonrası protein yenmeli...

Yağ oranı düşük değil arkadaşın. Fazla karbonhidrat, glikoz ve yağa dönüşür, ağırlık çalışayım derken yağ kapmasın arkadaş :)
Antrenman öncesi ağırlık çalışacaksan karbonhidrat tüket, fakat fazla abanma. Protein tozu kullanıyorsan antrenman sonrası tüket, ama tavuk gibi besinler tüketiyorsan antrenman öncesi ye. Çünkü protein tozu kana çabuk karışır.

Yağ oranı düşük değil arkadaşın. Fazla karbonhidrat, glikoz ve yağa dönüşür, ağırlık çalışayım derken yağ kapmasın arkadaş :)
Antrenman öncesi ağırlık çalışacaksan karbonhidrat tüket, fakat fazla abanma. Protein tozu kullanıyorsan antrenman sonrası tüket, ama tavuk gibi besinler tüketiyorsan antrenman öncesi ye. Çünkü protein tozu kana çabuk karışır.
kasların nasıl yapıldığına dair bir bilginiz var mı? yağlanmadan büyüyemezsin. temiz büyüme diye bir şey yok. ha büyürsün doğal olmayan yollarla. gün içinde hiç mi enerji harcamıyoruz? antrenmanda çok uber enerjiler mi harcıyoruz sanıyorsunuz? uyurken bile enerji gerekli bu bedene.

Back
Yukarı