2 aylık vg deneyimim, önerileriniz

Selam arkadaşlar 2 aydır vg yapıyorum. 178 boyunda 57 kilo olarak başlamıştım. Şuan 65 e kadar çıktım ama kilo alımım yavaşladı. Haftada 3 gün fullbody çalışıyorum. Diyetim başladığında aşağıdaki gibiydi * şuan ki hali
Kahvaltı
-2 yumurtalı omlet
-Meyve suyu
-1 veya 2 tam buğday ekmek+fıstık ezmesi
Ara öğün
-Ceviz, üzüm
-100gr yulaf
Öğle yemeği
-200gr tavuk
-100gr makarna/pilav *130-150 arası
Ara öğün
-Küçük tavuklu sandviç
Akşam yemeği
-150-200gr kırmızı et *250gr
-100gr makarna/pilav *130-150arası

Öğle ve akşam yemeklerinde evde olması durumunda salata veya cacık da yiyorum. Eklemem gereken besinler var mı? Supplement kullansam kilo artışım yeniden hızlanır mı? Hangi supplementi kullanmalıyım protein tozu mu gainer mı? Supplementler.com linkiyle önerdiğinizi paylaşırsanız çok yardımcı olur. Amacım hacim artışı.
Şimdiden çok teşekkür ederim
İyi günler.

Yeterince protein alıyorsun, protein tozuna ihtiyacın yok. Sadece şu 100 gr makarna-pilavları arttırman yeterli olacaktır. Önce 150 gr'a çıkart, 2-3 hafta sonra istediğin şekilde hızlanma olmazsa 200'er grama çıkartırsın. Fakat şunu da aklından çıkartma, kas kütlen arttıkça aldığın kilonun daha büyük kısmı yağ olarak depolanacaktır. O yüzden daha yavaş kilo alman daha iyi olabilir. Ayda 1-1.5 kilo gibi mesela.

Yeterince protein alıyorsun, protein tozuna ihtiyacın yok. Sadece şu 100 gr makarna-pilavları arttırman yeterli olacaktır. Önce 150 gr'a çıkart, 2-3 hafta sonra istediğin şekilde hızlanma olmazsa 200'er grama çıkartırsın. Fakat şunu da aklından çıkartma, kas kütlen arttıkça aldığın kilonun daha büyük kısmı yağ olarak depolanacaktır. O yüzden daha yavaş kilo alman daha iyi olabilir. Ayda 1-1.5 kilo gibi mesela.
Selam dostum sağol yorumun için. Şuan 150 de zaten makarna pilav 100 le başlamıştım. Şuana kadar haftada 1 kilo alarak gitmiştim. Agirliklarda baya bir değişme olsada görünüşte kol dışında pek değişme yok gibi geliyor belkide dediğin gibi yavaş ve kaslanarak kilo alsam daha iyi olabilir. Antronorum gainerla hızlı almamdan yana

Selam dostum sağol yorumun için. Şuan 150 de zaten makarna pilav 100 le başlamıştım. Şuana kadar haftada 1 kilo alarak gitmiştim. Agirliklarda baya bir değişme olsada görünüşte kol dışında pek değişme yok gibi geliyor belkide dediğin gibi yavaş ve kaslanarak kilo alsam daha iyi olabilir. Antronorum gainerla hızlı almamdan yana
Haftada 1 kilo 57'den çıkıp normal kilolara gelmek için iyi ama şu anda yavaşlaman muhtemelen daha iyidir. Antrenörüne bakma, gainer satmaya çalışıyordur. Ayda 1-2 kilo alabiliyorsan bozmadan devam et.[DOUBLEPOST=1449493333][/DOUBLEPOST]
Haftada 1 kilo 57'den çıkıp normal kilolara gelmek için iyi ama şu anda yavaşlaman muhtemelen daha iyidir. Antrenörüne bakma, gainer satmaya çalışıyordur. Ayda 1-2 kilo alabiliyorsan bozmadan devam et.

Son düzenleme:
Back
Yukarı