Galanteado
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldan beri vucut çalışıyorum. İşimin yoğunluğundan dolayıdır ki son iki aya kadar hiç düzenli çalışamadım. Bu son iki ayda haftanın üç yada dört günü akşamları 19:30-21:00 arası çalışabildim. 2 aylık çalışma programım; (1 senedir aynı programı uyguluyorum ama duzenlı olarak son 2 ay calıstım)
1. gün (4 set 8 tekrar)
- Bench press
- İncline bench press
- Flat bench dumbell flyes
-CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER
-BACK LAT PULL (PULLDOWN)
-ONE ARM DUMBBELL ROWING
-ROWING MACHINE (SEATED CABLE ROWING
-BARBELL CURL
-HAMMER CURL
-BARBELL - DUMBBELL PREACHER CURL
2. gün( 4 set 8 tekrar)
-MİLİTARY (BARBELL) SHOULDER PRESS,
-SEATED DUMBBELL PRESS
-DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE
-Cable One Arm Lateral Raise
-SEATED ONE DUMBBELL TRICEPS EXTENSION
-TRICEPS EXTENSIONS
-TRİCEPS CABLE PUSH DOWN
- LEG PRESS
Programda bütün hareketleri 4 set 8 tekrar olarak uyguladım. 177 boyum ve 76 kılom var. (1 aydır protein tozuna başladım.) Yeni program ıcın yardımlarınızı beklıyorum. Haftanın 4 yada 5 günü antremana gidebilirim. Biraz daha omuz ağırlıklı çalısmak ıstıyorum. Su an nasıl calısmam ve hangi programı yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olacak hocalara ve arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
Yaklaşık 1 yıldan beri vucut çalışıyorum. İşimin yoğunluğundan dolayıdır ki son iki aya kadar hiç düzenli çalışamadım. Bu son iki ayda haftanın üç yada dört günü akşamları 19:30-21:00 arası çalışabildim. 2 aylık çalışma programım; (1 senedir aynı programı uyguluyorum ama duzenlı olarak son 2 ay calıstım)
1. gün (4 set 8 tekrar)
- Bench press
- İncline bench press
- Flat bench dumbell flyes
-CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER
-BACK LAT PULL (PULLDOWN)
-ONE ARM DUMBBELL ROWING
-ROWING MACHINE (SEATED CABLE ROWING
-BARBELL CURL
-HAMMER CURL
-BARBELL - DUMBBELL PREACHER CURL
2. gün( 4 set 8 tekrar)
-MİLİTARY (BARBELL) SHOULDER PRESS,
-SEATED DUMBBELL PRESS
-DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE
-Cable One Arm Lateral Raise
-SEATED ONE DUMBBELL TRICEPS EXTENSION
-TRICEPS EXTENSIONS
-TRİCEPS CABLE PUSH DOWN
- LEG PRESS
Programda bütün hareketleri 4 set 8 tekrar olarak uyguladım. 177 boyum ve 76 kılom var. (1 aydır protein tozuna başladım.) Yeni program ıcın yardımlarınızı beklıyorum. Haftanın 4 yada 5 günü antremana gidebilirim. Biraz daha omuz ağırlıklı çalısmak ıstıyorum. Su an nasıl calısmam ve hangi programı yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olacak hocalara ve arkadaşlara şimdiden tşk ederim.