2 aylık değişim ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sporla büyüdüm , yüzme basketbol ve en son güreş yaptım , üniversite sınavları sebebiyle 2 sene spor yapamadım ve pantolonlar sıkıntı çıkarmaya başlayınca artık dur deme vakti gelmişti , yaşım 21 boy 193 cm , spor başladığımda 116 kiloydum şimdi 117 kiloyum fakat yağ oranım baya azaldı . spor programımda kardiyo yok tamamen ağırlık çalışmasından ibaret yoğum bir program . karın mide çalışmasını çok basit tuttum üst bölgemin gelişmesiyle karındaki yağda azaldı , bu ay karın çalışmalarına başlayacağım . her gün farklı bölgeleri çalıştırıyorum aralıksız dinlenme günü olmadan . son bir aydır ekmek ve şekeri kestim , spor öncesi 1.500 mg l-karnitin almaya başladım . hedefime daha 1 sene var durmadan devam ..

Eklentiler

• başlangıç.jpg
    başlangıç.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 543
  • 1.ay.jpg
    1.ay.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 476
  • 2.ay.jpg
    2.ay.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 468
Konu büyük ihtimalle kapanacak çünkü 2 aylık değişim çok az denilecek ancak 193,güreş yapmış ve bu kalıpta birinin gücü oldukça muazzam olmalı,yağ yakımını arttırmaya umarım çok daha iyi yerlere gelirsin.

135 cm omuz ile başlamışım 142 cm şuan , 116 cm göğüs kanat başlangıç , şuanda göğüs 124.5cm , 43 cm kol iken 2. ayda 45 olmuş , baldır 69 dan 72 ye yükselmiş , tabi kaybedilen yağ oranlarınıda düşünürsek 2. aydaki gelişmemden memnunum :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı