Başlamadan önce hep zayıflığımdan ne kadar çelimsiz olduğumdan şikayet ederdim kilo almak benim için imkansız gibi bişeydi yemek konusunda hiç sıkıntım yok hani yerine göre 3 insan doyabilecek kadar yiyebiliriim ama hiç kilo tutamadım vg ye ilk başladığımda 1 ay çalıştım düzenli olarak vizeler girince 1 ay bıraktım sonrasında yine 1 ay devam ettim bu sefer finallerim geldiği için yine bi süre daha bırakmak zorunda kalacagım ama bu yaptıgım sürece kaydettiğim gelişimimi yorumlarsanız sevinirim varsa önerilerinze de açığım tabi ki geleyim çalışma şeklime programımı hergün ayrı bir bölge şeklinde haftaya yaydım göğüs, sırt kanat, omuz trapez, kol ayrıca ilave olarak karın ve bacak antremanlarınıda bi gün yapıp bi gün dinlendim
Başlangıç ölçütlerim;
Boy: 1.79
Kilo: 59
Göğüs: 92
Omuz: 107
Kol: 28
Ön Kol: 26
Bel: 76
Bacak: 46
Kalça: 88
2.Ayın Sonunda;
Kilo: 67
Göğüs: 98
Omuz: 119
Kol: 33
Ön Kol: 29
Bel: 84
Bacak: 49
Kalça: 95
Daha ayrıntılı fotolarımı müsait oldugum zaman paylaşacagım suan elimde yok finallerim sonrasında geri başladıgımda daha iyi fotolarımı paylasırım daha doyurucu yorumlar alabiliirm umarım smdiden tesekürler
Başlangıç ölçütlerim;
Boy: 1.79
Kilo: 59
Göğüs: 92
Omuz: 107
Kol: 28
Ön Kol: 26
Bel: 76
Bacak: 46
Kalça: 88
2.Ayın Sonunda;
Kilo: 67
Göğüs: 98
Omuz: 119
Kol: 33
Ön Kol: 29
Bel: 84
Bacak: 49
Kalça: 95
Daha ayrıntılı fotolarımı müsait oldugum zaman paylaşacagım suan elimde yok finallerim sonrasında geri başladıgımda daha iyi fotolarımı paylasırım daha doyurucu yorumlar alabiliirm umarım smdiden tesekürler