• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık Body..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RsM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RsM

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 aylık body çalışmam..

a-b resimler ilk başlangıç..
a1-b1 dün çektiğim resimler...

(2 haftadır hardline whey + t.k.m (kreatin) kullanıyorum..)

Eklentiler

• a.jpg
    a.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 688
  • b.jpg
    b.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 749
  • a1.jpg
    a1.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 712
  • b1.jpg
    b1.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 834
Şimdilik salonda...ramazan geldiği için 1 ay ara vericem evde dambıl set alıp form tutup devam etmeyi düşünüyorum...

Eyvallah yamto .... basmayı en sevdiğim bölge omuz press olduğundan:)...antremanda olmadığı gün kesin bi set girerim...:) Tek sıkıntım göbeğim...onuda ramazanda bitirmeyi düşünüyorum...İnş..

Bide bu vardı...:)

Eklentiler

• SPM_A0384.jpg
    SPM_A0384.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 426
Göğsümde çıkan yaralardan dolayı kestim..Sorun değil dostum kökü bende yine biterler :)) ..o bakımdan yani...

Gogus bolgenizdeki yaralar once sivilce olarak mi cikti ? Eger oyleyse bu karacigerde bir yorulma belirtisi olabilir. Vucut gelistirmeye yeni baslayanlarda normal olarak antrenmanlar cok yogun olamayacagi icin asiri protein yuklenmesi yarardan cok zararli olabilir. Sizin de vucudunuzdaki yaralari bir doktora gostermenizi tavsiye ederim.

Forumda bu konuda daha bilgili olan arkadaslar varsa goruslerini yazsinlar lutfen. Supplementlerin erken kullanimi ve asiri protein tuketimi ile ilgili forumda daha evel tartismalar olmustu.

Her seyden onemlisi saglik.

Back
Yukarı