mehmetefendy
Üye
Bu spora başlayalı 2 ay oldu, protein tozu kullanmak istiyorum, bazı arkadaşlar; buna gerek yok şimdilik, ihtiyacını temel besinlerden sağlayabilirsin diyorlar,?
Merhabalar, 3 aydır düzenli idmanımı yapıyorum. ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bu ürünü ( muscletech nitro tech hardcore ) 2 gün evvel hocanin tavsiyesi ile aldım. Ürünü antreman öncesi ve sonrası alıyorum. Kullanım bilgilerinde günde 3 kere ibaresi var. Fakat, sabah mı ? yoksa gece yatmadan mı almak daha verimli olur. AYrıca, idman yapılmayan günlerde de ürünü (muscletech nitro tech hardcore) kullanmak gereklimidir ? gerekli diyorsanız kaç ölçek ? Hoca izne çıktıÜrünü uzun süredir kullanan arkadaşlardan cvp ve öneriler bekliyorum.
nitronun içindeki creatine daha güzel antreman yapnamı sağlar.
kilo protein ihtiyacını hesapla ona göre 2-3 yada 4 scoop olacağına karar ver.
ama yatmadan önce whey önermem
Yeni başlayan biri için 3-4 scoop çok gereksiz.Zaten kişi yeni başladığı için kaslarının o denli bir proteine ihtiyacı olmaz.Ayrıca günde nasılsa 4 porsiyon toz içiyorum diye beslenme düzenini de oturtamaz.Buda ilerisi için ona daha fazla zarar verir.Yeni başlayanlar bence hemen supplementların arkasına sığınmasınlar, önce düzenli beslenme nasıl olur onu öğresinler ve uygulamaya çalışsınlar. Daha sonraki aylarda supplement kullanabilirler.