2 Aylık ölçü değişimi

Merhabalar karantina başlamadan kısa süre önce evde spora başladım. Spora başlamadan öncü ölçtüğüm kol uzunluğum 30 cm. Az önce tekrar ölçtüm ve 36 cm çıktı. Sonuç olarak evde spor yapın arkadaşlar. Harika değişimler elde edebilirsiniz.
Antreman günlüğü
pazartesi salı Çarşamba Perşembe : kol
cuma cumartesi : omuz ve bacak
Yemek olaraksa protein ağırlıklı beslendim. Yeni olduğum için evde ne pişerse onu yedim. Ek olarak hiç ekmek yemedim. Ekmek yağlanmada baş rol oynuyormuş.

Dostum ne kadar iyi çalışırsan çalış, istediğin kadar iyi beslen. Yeni birinin kolu 2 ayda 6cm artmaz ; ki ev şartlarında hiç artmaz ve sanırım üstüne bir de sırt da çalışmıyorsun. Kas Hücrelerinin çekirdeklenme ve vücudunun alışma süresi en az ortalama 2-3 ay. Yani ya sen 2 ayda 15-20 kilo aldın ya da ölçümler yanlış ... :)

Dostum ne kadar iyi çalışırsan çalış, istediğin kadar iyi beslen. Yeni birinin kolu 2 ayda 6cm artmaz ; ki ev şartlarında hiç artmaz ve sanırım üstüne bir de sırt da çalışmıyorsun. Kas Hücrelerinin çekirdeklenme ve vücudunun alışma süresi en az ortalama 2-3 ay. Yani ya sen 2 ayda 15-20 kilo aldın ya da ölçümler yanlış ... :)
kesinlikle katılıyorum bi gariplik var ronnie colemanda böyle genetik yok,ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum genetiğimin iyi olduğunu söylerler 1 senede 8 cm kolum büyüdü , bu arkadaşınki nasıl 2 ayda 6 cm büyüyor anlamadım

spora başlamadan önceki kilom 59 ve şuan 71 . Çok kilo aldım ve temiz aldım. Ama tabiki bu güzel gelişimin bedeli bana ağır oldu. Hızlı kilo nedeni ile karında 2 tane uzun deri yırtıkları oluştu. Her şeyin bir bedeli var maalesef.
(dambıl ve aletlerim var ([DOUBLEPOST=1588470168][/DOUBLEPOST]ölçümler doğru. Hocam yeni başlayanlar için büyüme çok hızlı oluyor ama bundan sonra yavaş ilerleyeceksin dedi.

spora başlamadan önceki kilom 59 ve şuan 71 . Çok kilo aldım ve temiz aldım. Ama tabiki bu güzel gelişimin bedeli bana ağır oldu. Hızlı kilo nedeni ile karında 2 tane uzun deri yırtıkları oluştu. Her şeyin bir bedeli var maalesef.
(dambıl ve aletlerim var ([DOUBLEPOST=1588470168][/DOUBLEPOST]ölçümler doğru. Hocam yeni başlayanlar için büyüme çok hızlı oluyor ama bundan sonra yavaş ilerleyeceksin dedi.
Evde spora başladın ve hocam “böyle dedi” dediğine göre uzaktan eğitim mi alıyorsun?

Back
Yukarı