2 aylık çalışma sonucu boy:1.80 kilo:80

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/ATTACH]
lütfü.jpg

Eklentiler

• lütfü 2.jpg
    lütfü 2.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 403
Son düzenleme:
1 inci aydan sonra multipower %100 whey protein kullandim 1hafta oncede animal pak amino asit kullanmaya basladim ikisi bir mukemmel sonuc gosterdi kol baslangicta 32.5 tu suanda 37 cm

Başlangıç Kol:32.5 Omuz:118 Göğüs:99 Bel:86
Şimdiki Halim Kol:37 Omuz:122 Göğüs:103 Bel:80[DOUBLEPOST=1389447103][/DOUBLEPOST]tabi daha önceden altyapı vardı askerlik araya girince bıraktım 2 aydır haftanın 5 günü spor salonundayım:)[DOUBLEPOST=1389447406][/DOUBLEPOST]hacım omuzu yanlış yazdım 125

Son düzenleme:
tahmin ettiğim gibi genetik mi yoksa iyi gelişmemiş diye merak ettim göğüs geride kalmış kol ve omuza nazaran bu arada mayıs ayından sonra bu formda gidersen definasyon öneririm bu gelişmeyle devam ederseniz mayıs sonunda omuz:130 kol:40 göğüs:107 olur tahminimce onu da define bir vücuda cevirebilirsiniz daha estetik durur

vücudun yağ tutmaya müsait eğer müsabık olmayı düşünmüyosan mayıs ayından sonra protein tozunu vs kesmelisin ve diete girmelisi protein dietine yaklaşık 2 ay boyunca diette kalırsan ölçülerin düşer ama daha parçalı ve estetik bi görüntüye kavuşursun yağ oranın da düşerse ve iyi abdominal antremanı yaparsan çok iyi sonuç alırsın göğüse daha fazla yüklenmeni öneririm[DOUBLEPOST=1389448388][/DOUBLEPOST]özellikle üst göğüs

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı