2 ayda kazandığım ölçüler nasıl

11:00-Kahvaltı=5 tam yumurta 500ml süt
15:00-Öğle(spor sonrası):250 gram tavuk göğsü
17:00(ara öğün):bulgur pilavi 1 tabak
20:00-Akşam yemeği:200 gram köfte veya balık veya tavuk+pilav veya makarna
20:00dan yatana kadar canım istediği zaman 500ml süt+100gram yulaf+2 yemek kaşığı bal+2 orta boy muz karışımını iciyorum

(tüm setler 12-10-8-8
piramit)
Pazartesi-Perşembe
GÖĞÜS
Bench press
Üst göğüs
Alt göğüs
Kablo açış
Pull over
SIRT
Bar rowing
Enseye lat
Öne lat
Dar çekiş
Dumbell rowing
Salı-Cuma
BACAK
Squat
Ön bacak
Arka bacak
Lunch
Kalf
OMUZ
Enseye pres
Öne pres
Yana açış
Arka omuz
Çarşamba-Cumartesi
BICEPS
Barberl curl
Dumbell curl
Scott curl
Konsantrasyon
TRICEPS
Alna pres
Push down
Tek dumbell franz
Kablo ters çekiş
program bu etrafımdaki insanlar da çok şaşırdı açıkçası ben de şaşırdım ama araştırdığım kadarıyla ilk başlarda ölçü kazanmak kolay sonradan zormuş

2 ayda 6 kilo fazla değil bence çünkü kilo aldığım halde belim 1cm inceldi ve karın kasları eskisi gibi belirgin aldığım kilolar üst tarafa gitti

(tüm setler 12-10-8-8
piramit)
Pazartesi-Perş
2 ayda 6 kilo fazla değil bence çünkü kilo aldığım halde belim 1cm inceldi ve karın kasları eskisi gibi belirgin aldığım kilolar üst tarafa gitti
tamama ama 2 ayda 6 kilo kas yapma olasılığın yok sen yeniden bi ölçüm yap istersen 6 kg alıp bel nasıl incelir anlamış değilim.[DOUBLEPOST=1409241508][/DOUBLEPOST]
Dedigin dogru ama iki ayda alinan 6 kilo cok fazla
aynen kardeşim katılıyorum haftada en fazla 500 gram kilo almak gerekiyor buda 2 ayda maximum 4 kilo yapar diğer 2 kilo illaki yağ şeklinde olur diye düşünüyorum .

ben aldığım 6 kilonun tamamının kas olduğunu söylemedim yılda 8 kilo kas yapan biri başarılı sayıldığına göre 2 ayda 6 kilo kas yapılmaz ölçüler doğru ve bel kısmımda hiçbir sarkma ve büyüme yok karın kasları halen duruyor dediğim gibi üst bölgem büyüdü ama yağlı değil zaten 184 boyuma göre 67 kilo azdı 73e çektim bundan sonra kilo alımını sabitledim artık tek hedefim kas kütlemi hacimlendirmek olacak artık yağ şeker tuz unlu gıdaları tüketmiyorum son 1 haftadır protein ve komplex karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum önümüzdeki 1 yıl içinde 80 kiloya çıkmak istiyorum ama yağ oranımı düşürerek

ben aldığım 6 kilonun tamamının kas olduğunu söylemedim yılda 8 kilo kas yapan biri başarılı sayıldığına göre 2 ayda 6 kilo kas yapılmaz ölçüler doğru ve bel kısmımda hiçbir sarkma ve büyüme yok karın kasları halen duruyor dediğim gibi üst bölgem büyüdü ama yağlı değil zaten 184 boyuma göre 67 kilo azdı 73e çektim bundan sonra kilo alımını sabitledim artık tek hedefim kas kütlemi hacimlendirmek olacak artık yağ şeker tuz unlu gıdaları tüketmiyorum son 1 haftadır protein ve komplex karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum önümüzdeki 1 yıl içinde 80 kiloya çıkmak istiyorum ama yağ oranımı düşürerek
o zman tebrikler kardeşim ne diyeyim başarılarının devamını dilerim :D

Back
Yukarı