2 ayda 9.5kg aldım önerisi olan?

Boy 1.75 kg74 fitness yapıyorm haftanın 5günü kullandıklarım:Muscle tech gainer . Olimp aminoasit.Weider bcaa.Creatin Aminoya heni başladım creatindede ara verdim 21gün kulllandım.
Sizce 80 e kada çıkıp biraz karın ağırlıklımı çalışsam ? Birde bu kullandıklarım ilerde bnde sorun yaratır mı? Günde 2.5litre su tüketiyorm.2aylık değişim fotosunu koydum.

Eklentiler

• IMG_2017-08-27_09-59-15.JPG
    IMG_2017-08-27_09-59-15.JPG
    293,2 KB · Görüntüleme: 460
Sana en güzel önerim gainerı bırak tamamen gereksiz ve çöp bir supplement git Mc de burger ye aynı şey hiçten yediğinden zevk alırsın.Onun yerine git protein tozu al daha güzel kas kütlesi kazanırsın .İstersende evde kendi gainer shake'ini hazırlarsın internetten araştırırsan daha sağlıklı daha kaliteli shake videoaları var.Kullandığım supplementlerden vücudum zarar görür mü dersende kreatini 1 ay dan fazla kullanma diğerlerini kullanabilirsin sıkıntı olmaz ama vücudu dinlendirmede fayda var 3 ayda 1 - 4 ayda 1 aminoya bcaa yada ara ver.Son olarak protein tozu alırsan aminoyu bırak içindeki amino asitler zaten aynı + bcaa da kullanıyosun zaten fazlasına gerek yok.Su tüketimide 3 lt en güzeli.

Sana en güzel önerim gainerı bırak tamamen gereksiz ve çöp bir supplement git Mc de burger ye aynı şey hiçten yediğinden zevk alırsın.Onun yerine git protein tozu al daha güzel kas kütlesi kazanırsın .İstersende evde kendi gainer shake'ini hazırlarsın internetten araştırırsan daha sağlıklı daha kaliteli shake videoaları var.Kullandığım supplementlerden vücudum zarar görür mü dersende kreatini 1 ay dan fazla kullanma diğerlerini kullanabilirsin sıkıntı olmaz ama vücudu dinlendirmede fayda var 3 ayda 1 - 4 ayda 1 aminoya bcaa yada ara ver.Son olarak protein tozu alırsan aminoyu bırak içindeki amino asitler zaten aynı + bcaa da kullanıyosun zaten fazlasına gerek yok.Su tüketimide 3 lt en güzeli.

Niye creatini 1 aydan fazla kullanmasin? Kac gunde etkisini gordun kreatinin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye creatini 1 aydan fazla kullanmasin? Kac gunde etkisini gordun kreatinin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun süreli kullanımda vücuttaki doğal üretimi olumsuz etkiliyor. O yüzden kreatinde belli bir dinlenme dönemi tavsiye ediliyor genelde.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı